luni, 3 ianuarie 2022

ACUM VOR ÎNCEPE ADEVĂRATELE DURERI... TOTUL VA FI DIFERIT - Carbonia, 29bis Decembrie 2021

SFÂNTA MARIA

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez și vă însoțesc în acest urcuș pe Calvar.

Copiii mei, sunteți pe cale să intrați într-o Nouă Eră, într-o lume nouă, plină de iubire și de bucurie infinită.

Dumnezeul vostru și-a chemat copiii la Sine pentru a le da din Sine; veți avea fericire veșnică, copiii mei! În micul vostru drum ați dat totul, iar Isus vă va răsplăti pentru asta.

ISUS:

Dragii Mei, acum vor începe adevăratele dureri, ...Pământul se va cutremura în fiecare colț al Planetei, totul va fi diferit. Pe Pământ va veni distrugerea cauzată de răutatea lui Satana, dar copiii Mei, cei care M-au iubit cu adevărat și M-au urmat în adevăr și iubire vor avea un loc de refugiu.

Isus a rezervat acest loc pentru copiii Săi, pentru cei care L-au iubit și respectat, care L-au adorat și L-au slujit.

Dumnezeu Tatăl Atotputernic, își va trimite acum Suferința asupra acestei Omeniri ticăloase care a preferat să calce pe urmele dușmanului infernal în loc să se întoarcă la dragostea Creatorului său. Această Omenire a ales să trăiască o viață nepăsătoare, lipsită de iubire, lipsită de bun simț, s-a predat complet lui satana, trăiește în satana, în venele multor oameni curge acum otrava lui satana.

Copiii Mei, a venit furtuna, ...în curând veți auzi tunetul din ceruri: ...veți auzi cerurile tunând, ...veți simți cum se cutremură Pământul, ...va veni un mare dezastru.

ATUNCI CÂND ACEASTĂ UMANITATE VA REALIZA CĂ A ATINS CULMEA RĂULUI, VA STRIGA DE DISPERARE, VA DESCHIDE OCHII DOAR ATUNCI CÂND PEDEAPSA VA FI DEJA ASUPRA EI.

SFÂNTA MARIA

Iubiții mei copii, "dacă îmi permiteți", vă voi ridica în brațe, vă voi așeza pe Inima mea Imaculată și vă voi duce triumfători la Fiul meu Isus. Abandonați-vă cu totul mie, dăruiți-vă mie în ascultare, Eu sunt trimisă de Dumnezeu Tatăl ca și Co-Răscumpărătoare a acestei Lucrări de Mântuire, iar în urma mea vor fi toți copiii mei, cei preferați, toți cei care, în fidelitate și iubire, L-au urmat pe Domnul Isus Cristos.

PUNEȚI-VĂ ÎNTR-O STARE DE PURITATE, ÎN ORICE MOMENT, IADUL POATE IZBUCNI PE ACEST PĂMÂNT! Copiii mei, ați intrat în adevărata bătălie. Va fi o perioadă dificilă și dureroasă pentru toți cei care încă Îl neagă pe Domnul.

Înainte, copiii mei, rugați-vă, rugați-vă și postiți de lucrurile lumii, oferiți, oferiți Domnului, oferiți-i Lui pentru a avea de la El binecuvântarea Sa și răsplata veșnică în Împărăția Sa de iubire. Înainte, îmi unesc mâinile cu ale voastre, mă rog împreună cu voi și implor pentru întoarcerea grabnică a lui Isus, care nu va întârzia, aproape am ajuns, copiii mei!

Înainte, implorați milostivirea Sa și invocați Sfântul Său Nume.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6673720129336733&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu