vineri, 7 ianuarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX VINERI, 31 DECEMBRIE 2021

Închideți ușile - REPOSTAT 

 Joi, 30 august 2012

"Făceam însemnări cu privire la o revelație pe care Domnul mi-a dat-o despre modul în care dușmanul folosește golurile din viața noastră împotriva noastră, când Domnul a început să-mi spună acest cuvânt:

Așa cum vă închideți casele pentru cei care nu vreți să intre, la fel și poporul Meu trebuie să închidă ușile pe care le-a deschis în viața lor pentru dușmanul sufletelor lor.

Dușmanul caută să îi distrugă pe toți cei care sunt ai Mei în acest timp și face progrese cu unii dintre voi, deoarece ignorați consecințele păcatelor voastre. El i-a convins pe unii că nu va exista nicio pedeapsă pentru păcat, iar pe alții că nu păcătuiesc.

Poporul Meu, de ce nu căutați să înțelegeți ce face el în viețile voastre? De ce nu căutați înțelepciunea care poate fi găsită doar în Mine și în Cuvântul Meu cu privire la aceste lucruri pe care el vi le face?

Cum se face că nu înțelegeți că păcatul vostru are consecințe grave - că el caută să vă ademenească acolo unde nu veți putea fi niciodată liberi?

Cuvântul Meu deține cheile tuturor lucrurilor. Răspunsul la orice întrebare poate fi găsit în Sfântul Meu Cuvânt, dar atât de puțini dintre voi chiar căutați adevărul de care aveți nevoie pentru a fi eliberați.

Dușmanul dorește să vă cearnă ca pe grâu. V-am avertizat despre acest timp de încercare, dar mulți dintre voi încă refuză să asculte cuvintele Mele și își văd de drum, permițând păcatul în viețile voastre. Credeți că puteți sta înaintea Mea la judecată pătați de murdăria urâciunilor? Credeți că vă voi unge pe pământ și vă voi împlini visele când voi sunteți uniți cu dușmanul în acest mod, când v-ați comportat ca niște desfrânate și Mi-ați fost necredincioși?

Celor care doresc să slujească lumii și trupului lor în acest timp li se va permite să le slujească, dar nu vă lăsați înșelați, copii, nu este posibil să slujiți trupului și să Mă slujiți și pe Mine.

Dacă veți continua să cedați dorințelor trupului vostru, vă voi da pe mâna lui și veți culege brusc răsplata dușmanului, iar voi veți fi prinși în păcatul vostru.

Închide ușile, copilul Meu. Închide ușile pe care le-ai deschis prin păcatele tale. Întoarce-te la Mine și fii în siguranță. Dușmanul caută să te devoreze. Eu sunt gata să te protejez, să-ți asigur hrana și să te țin în siguranță, dar trebuie să te întorci la Mine și să te îndepărtezi de păcat.

Veniți la Mine pentru mângâiere și alinare în vremurile grave în care trăiți. Veniți la Mine pentru libertatea și siguranța voastră. Veniți la Mine pentru tot ce aveți nevoie, căci Eu dețin cheile victoriei voastre. Alergați la Mine pentru protecție împotriva tuturor celor care caută să vă facă rău. Păstrați-vă în Mine și în căile Mele și veți fi în siguranță în brațele Mele pentru totdeauna.

Te iubesc, copilul Meu, și doresc să te protejez, dar trebuie să Mă alegi pe Mine." 

https://www.facebook.com/Messages-of-Our-Mother-Mary-to-the-World-404168139724461/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu