marți, 25 ianuarie 2022

PREGĂTIȚI-VĂ INIMILE PENTRU UN ÎNTUNERIC CARE VA PRECEDE-URMA AVERTISMENTUL, 16 noiembrie 2021

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru spune:

Soarele se va întuneca, luna nu va lumina și stelele vor cădea. În liniștea timpului, momentele Mele de milostivire vor atinge inimile pocăite care caută mântuirea în Mine. Pregătiți-vă inimile prin pocăința zilnică. Folosiți în refugiile voastre apă sfințită și sare binecuvântată pentru a alunga răul. Dușmanul este mereu la pândă căutând ruina sufletelor. Scopul final al Satanei este să elimine imaginea lui Dumnezeu din existența voastră.

Pregătiți-vă inima pentru un întuneric care va precede - urma Avertismentul Meu. Atunci, evenimentele se vor intensifica foarte mult, pe măsură ce forțele naturii încep să se opună una la cealaltă.

Vino, nu poţi să zaboveşti.

Adăpostește-te în Inima Mea Sfântă. Sunt singurul tău refugiu. Așa zice Domnul.

Preacurata noastră Maică spune:

Copiii mei, Semnul Fiului Meu va fi vizibil pentru toți când timpul va fi întrerupt. În acele momente se va revărsa milostivirea Fiului meu.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți inimile, vă dau Rozariul meu de Lumină unde Fiul meu este revelat. Pocăința zilnică este vitală, deoarece va diminua severitatea iluminării conștiinței.

Vă chem la rugăciune.

Rugați-vă cu ardoare pentru toate neamurile și pentru toate popoarele. Au fost puse în mișcare planurile de alianțe întunecate ce se pregătesc să impună o nouă ordine mondială.

Am  răspuns chemării Mele, vă dau promisiunile și harurile Mele urgente. Intrați în Sfintele Inimi ale Fiului Meu și a Mea și apropiați-vă de Fiul Meu care vă va adăposti la umbra protecției Lui.

Copiii mei, Eu mijlocesc în numele vostru.

Mereu să vă aduceți aminte de promisiunile mele și lăsaţi rugăciunile voastre să fie fără încetare.

Așa spune Mama voastră iubitoare.

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Poporul lui Dumnezeu, acum este momentul să răspundem la chemarea Doamnei noastre la rugăciune. Este nevoie de multă rugăciune pentru toate națiunile și popoarele. Pe măsură ce eroziunea întunericului corupe mințile celor ce dețin autoritatea, o nouă ordine mondială va fi implementată în curând. Aceste forțe întunecate par că au venit sub aparența luminii și a bunătății pentru a-i înșela pe mulți. Libertățile și comoditatea voastră vor fi îndepărtate de către slujitorii întunericului.

Luna de sânge va semnala începutul sfârșitului. America va ceda sub presiunea tiraniei când urâciunea pustiirii stă în locul sfânt.

Poporul lui Dumnezeu, nu te teme pentru că ești adăpostit sub umbra Celui Atotputernic.

Poporul lui Dumnezeu, pregătiți-vă pentru foametea și bolile ce vor veni asupra pământurilor voastre. Cei patru călăreți fac loc fiarei.

Poporul lui Dumnezeu, pregătiți-vă proviziile pentru nevoile voastre, încrezându-vă în Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos.

Cataclismele se intensifică pe măsură ce cele patru vânturi continuă să se opună unul altuia, provocând creșterea nivelului mării. Poporul lui Dumnezeu, vegheați și rugați-vă pentru că ora este târzie.

Sunt gata împreună cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și cursele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa spune apărătorul vostru vigilent.

Isus continuă:

Slujitorii diavolului vă îndoctrinează copiii prin jocurile pe care ei le joacă și prin programele TV pe care le urmăresc.

Psalmul 91:1

1 Cel care locuieşte la adăpostul Celui Preaînalt

şi se odihneşte la umbra Celui Atotputernic

Psalmul 91:2

2 îi spune Domnului:

„Tu eşti [locul] meu de refugiu şi fortăreaţa mea,

Dumnezeul meu în care îmi pun încrederea”.

Luca 21:25

25Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pământ popoarele vor fi îngrozite, năucite de vuietul mării şi al valurilor. 

Apocalipsa, cap 8, verset 1( nt: prin acest verset se confirmă prezenţa Avertismentului în Biblie).

Deschiderea celui de-al şaptelea sigiliu

1 Iar când [Mielul] a deschis cel de-al şaptelea sigiliu, s-a făcut tăcere în cer cam o jumătate de oră. 

afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/january/21/a-darkness-that-will-proceed-the-warning/

Un comentariu: