duminică, 30 ianuarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX MIERCURI, 26 IANUARIE 2022 - Se apropie noaptea

"Copiii Mei de pe pământ trec prin vremuri întunecate. Sunt adoptate legi împotriva voastră și, în curând, libertățile vor fi eliminate. Doresc să rămâneţi în pace în acest timp, copii. Ceea ce vedeți a fost deja prezis în Sfântul Meu Cuvânt, nu ar trebui să fie o surpriză pentru voi.

Unii dintre voi se vor lupta cu disperarea pe măsură ce aceste lucruri se vor întâmpla, dar nu este nevoie pentru cei care nu-și iubesc viața până la moarte. Viețile voastre pe pământ sunt temporare. Ceea ce contează este viața voastră aici, cu Mine.

Fiți atenți, copii, să nu vă întoarceți la lucruri greșite pentru confort în acest timp, căci adversarul vostru dorește să o faceți. El pune capcane peste tot în jurul copiilor Mei acum, tocmai în acest scop. El vă va ispiti cu plăceri temporare pentru a încerca să vă împingă în păcat. Scopul lui este să vă atragă în capcanele confortului temporar pentru a vă distruge.

El știe că sunteți epuizați, că ați obosit din cauza persecuției împotriva voastră, dar această persecuție împotriva poporului Meu va crește acum continuu până la sfârșit. Analizaţi Cuvântul Meu pentru a şti cum ar trebui să răspundeți. Nu le răspundeți. Continuați să umblați pe căile Mele și să împliniți lucrarea Mea cât timp este încă ziuă, puteți vedea că noaptea se apropie repede.

Nu fiți îngrijorați pentru ceea ce vi se face, deși vedeți cât de greșit este. Atunci când vă persecută, ei Mă persecută de fapt pe Mine și Eu le voi răspunde în moduri pe care le vor înțelege pe deplin.

Nu este un lucru ușor să-i prigonești pe copiii Regelui".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2177684472372810/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu