sâmbătă, 29 ianuarie 2022

ZILELE ANUNȚATE DE PROFEȚI SE APROPIE, DUMNEZEU ÎȘI ȚINE CUVÂNTUL. ROMA VA FI ÎN CURÂND DECAPITATĂ! - Carbonia, 26.01.2022, ora 19:42 p.m.

Iată-Mă, copiii Mei, în iubirea Mea infinită voi veni, Îmi voi recupera în sfârșit copiii, voi schimba totul în această lume rea.

Iubitele Mele creaturi, Dumnezeu este cel care vă vorbește, El este cel care v-a creat. Ascultați Vocea Mea și vestiți gloria Mea, ... astăzi veți vedea Puterea Mea!

Deschideți-vă urechile, poporul Meu, deschideți-vă inima, priviți în jurul vostru pentru a înțelege mai bine ceea ce vreau să vă spun.

ÎN CURÂND, ROMA VA FI DECAPITATĂ, IAR VATICANUL VA FI LUAT PRIN SURPRINDERE. IATĂ, ZILELE ANUNȚATE DE PROFEȚI SE APROPIE, DUMNEZEU ÎȘI ȚINE CUVÂNTUL, ... POPORUL SĂU ÎL VA RECUNOAȘTE ÎN CURÂND CA FIIND SINGURUL DUMNEZEU ADEVĂRAT!

Iubirea Mea este infinită, gloria Mea va fi cu voi toți cei care M-ați iubit, M-ați mângâiat, M-ați susținut în aceste vremuri grele de mare apostazie. Voi, aleșii Mei, copiii Mariei, veți fi alături de Mine și veți sărbători împreună cu Mine victoria Mea!

A sosit ceasul Meu, vă voi arăta de ce este capabil Dumnezeul vostru Creator. Voi curăța omenirea de păcat și o voi ridica în Mine.

Pleacă Satana, timpul tău s-a terminat, declinul tău a început, Dumnezeu Creatorul spune destul în acest timp, ...omul a căzut acum în capcana adversarului.

VOI INTERVENI PENTRU A DA OMENIRII O ULTIMĂ ȘANSĂ DE A SE POCĂI, ...DE A MĂ RECUNOAȘTE CA FIIND SINGURUL ȘI ADEVĂRATUL DUMNEZEU, DUMNEZEU CARE SALVEAZĂ!

PĂMÂNTUL ESTE PE CALE SĂ SUFERE O MARE CATASTROFĂ, ÎNGENUNCHEAŢI ȘI RUGAŢI-VĂ CA IMPACTUL SĂ FIE MAI MIC.

Copiii Mei, o, voi care Mă iubiți și Mă urmați cu dragoste răbdătoare, adevăr vă spun: cornul sună deja pentru a vă avertiza de intervenția Mea; fiți gata, cu șoldurile încinse, cu pantofii în picioare și cu toiagul în mână!

Dumnezeu este!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6852469738128437&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu