luni, 31 ianuarie 2022

VIN ORELE TERIBILE! - Carbonia, 27.01.2022

Ascultați-Mi vocea, o, oameni, Eu sunt Cel ce sunt! Eu sunt Totul pentru voi! Eu sunt Creatorul vostru. Discerneți, copiii Mei, ...este urgent!

Să știţi că dacă în inimile voastre va avea loc o căință adevărată pentru păcatele pe care le-aţi comis, vă voi ridica la Mine. Nu vă fie teamă să chemați în ajutor numele Meu sfânt, ...credeți cu tărie în Mine, Eu sunt cel care poate face totul, nimeni nu se poate compara cu Mine: ...EU SUNT!

CER ACESTEI OMENIRI SĂ SE POCĂIASCĂ REPEDE ÎNAINTE CA NEGURA SĂ O ACOPERE.

PĂMÂNTUL VA FI LOVIT DE MARI CATASTROFE.

Această omenire ignoră ceea ce se va întâmpla, ceea ce urmează să cădă asupra ei.

Îndepărtarea de Dumnezeu Creatorul l-a plasat pe om într-o stare de mizerie infinită, numai Dumnezeu îl poate salva prin convertire sinceră.

LA SALETTE: SUB OCHII ACESTEI OMENIRI PERVERSE SE ÎMPLINEȘTE TOT CEEA CE A FOST ANUNȚAT DE SFÂNTA FECIOARĂ.

Pregătiți-vă pentru ce e mai rău! O, voi care v-ați lepădat de Dumnezeul vostru și v-ați pus împotriva Lui; o, voi care, orbiți de putere și de bani, ați încălcat Legea lui Dumnezeu, ...Poruncile Lui, ...Regulile pentru o viață în sfințenie!

Ați uitat că ați fost creați pentru Dumnezeu, singurul pe care ar trebui să-L iubiți și să-L lăudați.

Săracă Omenire, în ce hal ai ajuns! Ați căzut în iluziile lui Lucifer, îi ascultați vocea și vă afundaţi din ce în ce mai mult.

Vin ceasuri cumplite pentru voi, cei care nu v-ați gândit de două ori la mântuirea voastră. Voi, care, prin voința voastră liberă, ați decis să vă dăruiți morții mai degrabă decât Vieții.

Ați pierdut totul pentru o putere de scurtă durată pe acest Pământ, ...ascensiunea voastră se termină aici, ființe fără scrupule, imperiul vostru este pe cale să se prăbușească definitiv, ...ați ajuns la pătimirea voastră, răstignirea este aproape. Miserum est! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6864019103640167&set=a.242597375782406

Un comentariu: