marți, 18 ianuarie 2022

DUMNEZEU ESTE CEL CARE VĂ SPUNE SĂ NU VĂ TEMEŢI DE NIMIC: ORICE VI S-AR OFERI, FIŢI DISPUŞI SĂ SPUNEŢI NU! - Carbonia, 12bis.01.2022, locuţiune la ora 16:26 p.m.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântează Preasfânta Treime, împreună cu Preasfânta Maria, care este împreună cu noi.

Iubiți copii ai Inimii mele, Dumnezeu este cel care vă vorbește, ... Dumnezeu este cel care vă cere să vă puneți în ordinea voinței Sale.

Dumnezeu este cel care vă cere să renunțați la lucrurile care aparțin acestei lumi pentru a le alege pe cele ale Cerului!

          DUMNEZEU ESTE CEL CARE VĂ SPUNE SĂ NU VĂ FIE FRICĂ DE NIMIC:

       ...ORICE VI SE VA OFERI, FIŢI DISPUŞI SĂ SPUNEŢI NU!

  ...RĂSPUNDEȚI NU ȘI ÎMBRĂȚIȘAȚI-MĂ DIN CE ÎN CE MAI MULT!

Eu sunt Dumnezeul vostru Creator, Eu sunt Dumnezeul vostru iubitor, Eu sunt Totul, copiii Mei, numai cu Mine veți fi salvați; lumea nu vă poate da mântuirea; numai Eu, care sunt Dumnezeul Creator, vă pot da ajutorul Meu și mântuirea.

În curând voi deschide Noua Mea Împărăție pe Pământ și voi adăposti acolo pe toți copiii Mei, ei se vor bucura de tot Binele Meu, ...într-o lume plină de iubire și fericire vor uita trecutul și sacrificiile lor. În Împărăția lui Dumnezeu va exista doar fericire și iubire veșnică. Numai în Dumnezeu Tatăl există fericire și viață veșnică!

Copiii Mei, înarmați-vă cu voință, FIȚI ADEVĂRAȚI URMAȘI AI LUI HRISTOS ÎN ACEASTĂ CHEMARE A LUMII, ... URMAŢI-L PE IISUS HRISTOS ȘI ASCULTAŢI-O ACUM PE PREASFÂNTA MARIA CARE VĂ VA VIZITA ÎN CASELE VOASTRE: EA VĂ VA ÎNVĂȚA, VĂ VA LUA DE MÂNĂ ȘI VĂ VA CONDUCE ÎN MISIUNE SPRE BĂTĂLIA FINALĂ ÎMPOTRIVA SATANEI. Aceasta este ultima provocare, copiii Mei, ați intrat în timpul final, în ultimele ore înainte ca Antihristul să se manifeste! Voi interveni pentru a-i proteja pe copiii Mei și le voi da putere cu Duhul Sfânt, vor vedea cu ochii Mei, vor fi parte din Mine, vor deveni divini în Mine.

ÎNAINTE, COPIII MEI, EU SUNT CEL CARE GESTIONEZ ISTORIA, EU SUNT CEL CARE FAC TOATE LUCRURILE NOI ȘI EU SUNT CEL CARE VĂ IAU ÎN MINE DACĂ VĂ ABANDONAȚI MIE ȘI FACEȚI VOIA MEA SFÂNTĂ.

Iubiți copii, nu vă temeți că nu veți avea pe mesele voastre o farfurie de paste, căci voi trimite ajutor, în casele voastre nu va lipsi nimic, în casele copiilor Mei nu va lipsi nimic. Aveți credință, aveți iubire pentru toată lumea, mai ales pentru cei dragi, pentru cei care nu înțeleg pentru că nu au capacitatea, pentru că sunt departe de Dumnezeu, departe de Doctrina lui Dumnezeu, pentru că lor nu li s-a dat capacitatea de a-L cunoaște pe Dumnezeu.

Înainte! ...Eu sunt cu voi în această misiune, totul se va transforma în curând, ochii voştri vor vedea lucruri minunate, inima voastră va tresălta de bucurie, veţi dansa alături de Dumnezeul vostru Iubit, El însuși vă va deschide ușile Grădinii Sale pentru ca voi să trăiţi cu El în viața veșnică.                                                                                                                                         Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6770474282994650&set=a.242597375782406

Un comentariu: