joi, 27 ianuarie 2022

MANIFESTAREA CRUCII PE CER ESTE APROAPE! - Carbonia, 22.01.2022, ora 19:11

Meditați, meditați, poporul Meu, a sosit ceasul trezirii voastre! Veți fi transfigurați în Mine și în Mine veți fi sfinți, divini în Divinul Creator.

Iubiți oameni, Dumnezeul vostru vă cheamă la o adevărată convertire, nu fiți încăpățânați, îmbrăcați haina cea nouă și urmați-Mă așa cum Eu vă cer.

Tatăl Își așteaptă Fiii, le-a aprins focul Atotputerniciei Sale, ei vor găsi fericirea și vor fi binecuvântați pentru totdeauna.

Trâmbița Îngerului sună, ...este chemarea la adunare, refugiile așteaptă să-i primească pe toți copiii lui Dumnezeu înainte de începerea marii furtuni din care puțini vor fi salvați.

Satana și-a făcut planul diabolic eficient pentru că oamenii i s-au deschis, însoțindu-l în misiunea sa infernală.

Tună mânia lui Dumnezeu! ...Strigătul Său este unul de durere pentru pierderea multor Fii, dar timpul a fost dat pentru ca omul să se întoarcă la El, Creatorul. Sufletele multor oameni s-au vândut lui Lucifer, și-au arătat slăbiciunea pentru lucrurile acestei lumi, neglijându-le pe cele ale Cerului, cele veșnice în iubire.

Prieteni ai lui Isus, iată că a sosit ceasul să vă uniți cu Preasfânta Maria în șiragul sfântului Rozariu, să vă uniți mâinile cu ale Ei și să implorați milostivirea Tatălui, pentru că mari vor fi suferințele celor care nu sunt pregătiți pentru intervenția Sa viitoare.

MANIFESTAREA CRUCII PE CER ESTE APROAPE!

AVERTISMENTUL ESTE ÎN FAȚA VOASTRĂ!

Nu vă amăgiți căutând lucruri care nu vă pot salva. Rugați-vă, o, oameni, rugați-vă în genunchi în fața crucii și cereți iertare pentru păcatele voastre. Rugați-vă cu inima căită, pentru ca Dumnezeu să vadă convertirea voastră și să vă îmbrățișeze la Sine.

Tună mânia Tatălui Meu! Vocea lui Dumnezeu va tuna peste tot Pământul! Universul va experimenta această transformare. Așteptați acum să vedeți! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6818477508194327&set=a.242597375782406 

Un comentariu:

  1. Doamne dă-ne putere și credința sa trecem peste toate cu ajutorul Fiului tău Domnului Iisus Hristos Amin

    RăspundețiȘtergere