luni, 31 ianuarie 2022

NOTĂ SUPLIMENTARĂ LA MESAJUL DIN DATA DE 27 IANUARIE 2022 - 27bis ianuarie 2022

LA SALETTE: În mesajele de la Carbonia sunt opt mesaje care amintesc "secretul de la Salette", unde Fecioara Maria a apărut celor doi copii păstori, Melania și Massimino (19 septembrie 1846).

Cităm aici cele șapte care îl precedă pe cel din 27 ianuarie pentru partea referitoare la subiect, cu un extras din cuvintele originale primite de Myriam.

02 martie 2014

Iubiți copii, deja zilele se  întunecă pentru Pământ, Fecioara Maria de la La Salette a spus aceste cuvinte: totul va intra în întuneric dacă voi, copiii mei, nu vă convertiți. Veți pierde totul dacă nu vă întoarceți la Tatăl Ceresc.

29 martie 2014

ALIAȚII LUI SATANA DANSEAZĂ DEJA ÎN INTERIORUL BISERICII MELE, ABIA AȘTEAPTĂ SĂ O DĂRÂME COMPLET, CÂȘTIGĂ PUTERE ZI DE ZI, SEDUCÂNDU-I CU MARE PRICEPERE PE CEI UNȘI DE MINE.

COPIII MEI, VOI PROPOVĂDUIȚI CUVÂNTUL OMULUI, NU CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU.

Aveți grijă, copiii Mei, să nu cădeți în înșelăciune, mincinosul vine la voi târându-se pe pielea voastră, își pune otrava în voi și voi nu vă dați seama de nimic!

ASCULTAȚI PE PROFEȚII MEI, AMINTIȚI-VĂ DE PROFEȚIILE SFINȚILOR!

ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN PROFEȚIA SFINTEI MARIA DE LA LA SALETTE ȘI APOI DE LA FATIMA, CĂCI VĂ SPUN CU ADEVĂRAT CĂ VĂ AFLAȚI ÎN ACEL TIMP!

02 aprilie 2014

Fiți atenți, copiii Mei: la LA SALETTE și la Fatima, Maica Preacurată a dat profeția care acum se împlinește.

Iată, copiii Mei, acum veți vedea episcopi împotriva episcopilor, cardinali împotriva cardinalilor, preoți împotriva preoților și veți vedea urâciune în Casa Domnului!

Vă cer să fiți prudenți și să vă rugați ca totul să se împlinească repede. Iuda a ajuns la trădare, strigătul lui va fi împotriva Mea! Îl va denunța pe Hristos, spunând că El nu a venit niciodată pe pământ; va prezenta un alt Mesia, falsul Mesia, spunând că El este Eu, iar despre Mine va spune că Eu sunt adversarul.

IATĂ, MĂ VOR RĂSTIGNI IARĂȘI DOCTORII TEMPLULUI! CRUCIFICATORII MEI ÎNCĂ MAI STRIGĂ: "LA MOARTE! PE CRUCE!" DA, ESTE ADEVĂRAT, EVANGHELIA SE REPETĂ, DUREREA MEA SE REPETĂ, PENTRU CĂ SATANA A REUȘIT SĂ CUCEREASCĂ INIMILE COPIILOR MEI, I-A SEDUS ÎN LUMINA LUI FALSĂ, I-A ÎNȘELAT!

10 septembrie 2014

Adevăr, adevăr vă spun: Eu sunt Biserica! Nimeni nu va putea să Mă doboare, căci Eu sunt Cel care sunt, Cel care a creat toate lucrurile din nimic. Asigurați-vă acum starea spirituală păstrând în voi puritatea inimii!

Nu fiți îngroziți de viziunile pe care le veți vedea: totul a fost deja scris, iar acum se împlinește conform voinței lui Dumnezeu!

Negustorii vor fi alungați din Templul Sfânt, Dumnezeu îi va da în mâinile dușmanilor Mei, totul va cădea în teroare.

ROMA va fi în disperare și sângele va curge pe străzile Vaticanului!

Cel care este impostorul va pleca și își va dicta legile în altă parte, unde biserica lui, biserica omului, va prinde rădăcini; dar Dumnezeu va salva Biserica lui Isus Cristos cu cel care va veni și îi va lua pe creștini pentru a-i conduce acolo unde totul va fi în liniște și Iubire, unde Dumnezeul Iubirii va celebra cu ei prima Liturghie a noii Biserici creștine.

Înaintaţi cu încredere, nu vă temeți, timpul este împlinit! Ora tună în Dreptatea lui Dumnezeu Tatăl!

Cu voi, copiii Mei, voi începe un timp nou, un timp de pace, de iubire și de bucurie. Fiți neclintiți în această chemare. Fiți vigilenți acum, pentru că acum veți vedea profețiile de LA SALETTE și FATIMA devenind realitate.

Dar când va veni întunericul, iată că va intra lumina și lumină va fi!

Iubiților, rămâneți în Iubirea lui Dumnezeu Tatăl, urmați învățăturile Fiului Său Unic Iisus Hristos și țineți-vă strâns de mâinile Preasfintei Maria.

În această zi vă declar vouă, celor prezenți aici, începutul avertismentului: când vedeți că vine întunericul, fugiți în casele voastre, închideți ferestrele și ușile și nu le deschideți nimănui! Faceţi tot ceea ce v-a fost revelat.

28 octombrie 2015

Această chemare este o alegere a lui Dumnezeu, Dumnezeu Tatăl este cel care a dorit această chemare la Carbonia, am văzut-o deja la LA SALETTE și astăzi, cu o iubire infinită, vă spun mulţumesc. Ați fost credincioși planului lui Dumnezeu, M-ați urmat cu iubire adevărată, v-ați dăruit lui Isus ca frați și v-ați dăruit iubirii Sale infinite pentru revenirea Sa în glorie.

03bis decembrie 2020

ACUM PLANETELE VOR FI ÎN MIȘCARE, VOR FI ZGOMOTE DIN CER, ZILELE SE VOR ÎNTUNECA, ...este începutul durerii, profețiile anunțate la LA SALETTE și la Fatima vor fi în fața ochilor voștri, nu veți putea scăpa de ele, o, oameni!

O, voi toți cei care ați spus un NU crud iubirii voastre de Dumnezeu, veți suferi iadul pe care voi înșivă l-ați creat refuzând viața.

MUNȚII SE VOR PRĂBUȘI, MĂRILE SE VOR RIDICA, RÂURILE SE VOR REVĂRSA, VULCANII SE VOR APRINDE ȘI PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA PRETUTINDENI.

Ați ajuns la sfârșitul istoriei, o, oameni, nu ați înțeles semnele vremurilor, nu ați ascultat chemările Cerului...

11 noiembrie 2021

În curând veți fi ridicați la Mine, copiii Mei, nu veți mai simți niciodată durere și nu veți mai fi dominați de rău, pentru că Harul va fi în voi, Dumnezeu vă va lua în Sine și vă va da din Sine.

ORICUM, TOTUL ESTE ÎN CONFORMITATE CU PLANUL LUI LA SALETTE.

Maria Preacurata este la intervenția ei, călcâiul ei va zdrobi capul Șarpelui Străvechi.

Acesta este punctul de cotitură al istoriei, totul este în conformitate cu planul, dorința lui Dumnezeu este de a-și lua copiii înapoi în Sine.

Înainte! Procesiunea a început, tobele bat de moarte, ... capitala Italiei este pe cale să fie asediată.

Vegheaţi și rugaţi-vă. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6864066350302109&set=a.242597375782406

Un comentariu: