vineri, 21 ianuarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 17 IANUARIE 2022

Timp de rugăciune – REPOSTARE - Luni, 8 ianuarie 2018 

"Eram în bucătăria mea, pregătind cina sâmbătă seara, gândindu-mă la faptul că în ultima lună sau cam așa ceva mă rugam mai puţin decât de obicei, când Domnul mi-a arătat că acest lucru era după planul vrăjmașului și că același lucru îi afecta pe toți oamenii lui Dumnezeu în ultima vreme.

- Copila Mea, tot poporul Meu este ispitit acum să scurteze sau să abandoneze timpii normali de rugăciune. Mulți sunt descurajați de știrile actuale, iar unii au abandonat cu totul rugăciunea către Mine, convinși că nimic nu se va schimba dacă se vor ruga.

   Aceasta este lucrarea vrăjmașului, de a-i împiedica pe ai Mei să se roage, pentru că știe că Eu le voi răspunde. Poporul Meu intră într-o perioadă de mari încercări, iar o perioadă de mare necaz va urma în curând. Ei vor fi cu totul nepregătiți dacă au fost departe de Prezența Mea în tot acest timp de până acum și nu vor supraviețui.

  Timpul Marelui Necaz este aproape, deasupra poporului Meu. Acesta va fi un timp teribil și periculos, în care mulți vor fi martirizați pentru Numele Meu. Va fi un timp în care se va părea că dușmanul a câștigat, dar el a fost deja învins la Cruce pe Calvar. V-am spus în Cuvântul Meu că el va învinge pentru un timp. Dar numai pentru o vreme.

   În acest timp se vor vedea multe minuni, pentru ca sufletele să fie salvate pentru Împărăția Mea. Mulți vor refuza totuși să creadă din cauza greutăților și a nelegiuirii.  Cei care vor trece prin acest timp și vor da mărturie pentru Mine vor primi recompense speciale în ceruri care nu sunt date altora, pentru că va fi într-adevăr foarte greu.

   Poporul Meu, rugați-vă! Ridicați multe rugăciuni acum pentru voi înșivă și pentru cei pe care îi iubiți. Ridicați către Mine rugăciuni pentru cei pierduți pe care nu îi cunoașteți, căci vă voi răsplăti pentru aceste rugăciuni, pentru timpul pe care îl veți petrece rugându-vă pentru aceste suflete pierdute.

Priviţi. Și rugați-vă, căci vine curând".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2171115463029711/

Un comentariu: