duminică, 23 ianuarie 2022

"ANTIHRISTUL ESTE DEJA PESTE VOI, ÎNTUNECÂND GÂNDURILE MULTORA"

12 ianuarie 2022 , IISUS HRISTOS, DOMNUL ȘI MÂNTUITORUL NOSTRU ELOHIM (DOMNUL PUTERILOR) SPUNE:

"Reînnoiți-vă mințile și gândurile în Cuvântul Meu divin. Nu vă conformați căilor acestei lumi. Forțele satanice cutreieră pământul căutând pe cine să devoreze. Amintiți-vă de exemplul Meu și de învățăturile Mele. Iubiți-vă unii pe alții așa cum vă iubesc Eu. Comunismul este iminent din partea politicienilor corupți și a liderilor religioși. Libertățile voastre sunt suprimate și reduse la tăcere. Antihristul este deja asupra voastră, întunecând gândurile multora cu înșelăciunile și minciunile sale promovate de căile acestei lumi.

O lume confuză, în timp ce răul este prezentat ca fiind bun și binele ca fiind rău. Astfel de lucruri sunt distorsionate în mințile sufletelor care se află în afara granițelor Mele protectoare. Căile Mele sunt abandonate în timp ce inimi de piatră sunt împotriva Mea. În mijlocul haosului și al tumultului, un semn va apărea pe ceruri, în timp ce conjuncțiile planetelor se ciocnesc și constelațiile cad ca focul pe pământ. Timpul se va opri (Avertismentul) atunci când momentele Milostivirii vor fi acordate inimilor căite.

Cei care nu se căiesc vor fi chinuiți de viziuni ale iadului și ale damnării, în timp ce întunericul exterior le va cuprinde inimile. Ultimul Meu act de milă este pentru a întoarce la Mine inimile neconvertite și pentru a le scăpa de focurile iadului care le așteaptă. Căiți-vă, căiți-vă și luați-Mă de mână. Primiți Milostivirea Mea, se apropie Ziua Judecății Mele, când cărțile vor fi deschise. Vă iubesc și doresc ca nimeni să nu piară. Așa vorbește Domnul."

SFÂNTA NOASTRĂ MAMĂ BINECUVÂNTATĂ, REGINA CERULUI ȘI A PĂMÂNTULUI, SPUNE:

"Copiii mei, este foarte urgent să vă treziți din toropeala voastră și să vă întoarceți de pe calea spre distrugere care se află în fața voastră. Sunteți înșelați de căile acestei lumi care vă domină gândurile. Plâng pentru omenire din cauza răzvrătirii ei și a marilor ofense aduse Tatălui nostru din ceruri. Mânia lui Lucifer este asupra copiilor mei care strigă în pustiu.

Continuăaţi să propovăduiţi Evanghelia Fiului meu unei generații depravate, însetate de Adevărul pe care numai Fiul meu îl descoperă (Amos 8:11). Copiii mei, rugați-vă Rozariul meu de lumină pentru lumea care este în întuneric. Amintiți-vă mereu de promisiunile mele și rugăciunile voastre să fie neîncetate. Așa spune Mama voastră iubitoare."

16 ianuarie 2022 , IISUS HRISTOS, DOMNUL ȘI MÂNTUITORUL NOSTRU ELOHIM SPUNE:

 "Iubiților, necazurile din aceste zile devin tot mai intense. Semnele din ceruri sunt vizibile tot mai clar. Pământul s-a înclinat în timp ce cerurile se întunecă. Semnele de pe Pământ se intensifică considerabil. Elementele se opun unele altora, ciocnindu-se cu furie, provocând intensificarea furtunilor și cutremurarea pământului. Erupțiile vulcanice vor continua, în timp ce fumul și cenușa vor întuneca cerul. Inimile oamenilor vor ceda când vor privi aceste lucruri, pentru că ei nu cunosc dragostea lui Dumnezeu.

Rămâneți în graniţele protecției Mele, consacrându-vă Inimii Mele sfinte. Activitatea demonică se intensifică, ceea ce face ca inimile să se răcească. Înșelăciunea lor este adânc înrădăcinată în societate prin modernism. Toate dispozitivele tehnologiei vor fi folosite pentru a face rău, în timp ce chipul fiarei va fi ridicat și venerat. Nu vă lăsați înșelați, nu primiți semnul de confort al lui Anticrist, un semn pentru vânzare și cumpărare, un semn care vă va condamna sufletul pentru eternitate. Renunțaţi la căile rele ale acestei lumi, împotriviţă-vă lui Satana și el va fugi de voi.

Este armura voastră completă? Îmbrăcați-vă cu toată armura lui Dumnezeu. Stați în spatele scutului credinței. Fiți curajoși. Permiteți ca credinţa voastră să fie în Mine. Nu vă lăsați credința să se clatine. Sfârșitul este aproape, ora este târzie. Au mai rămas doar clipe până la Milostivirea Mea. Fiți atenți la chemarea Mea la pocăință, purificați-vă inimile de orice nedreptate sub Izvorul milei Mele care se revarsă pentru voi. Vă iubesc și doresc ca nimeni să nu piară. Așa vorbește Domnul."

SPUNE FECIOARA MARIA:

 "Rugați-vă Rozariul meu de Lumină în care inimile și mințile voastre sunt luminate de revelațiile Fiului meu Isus Cristos. Așa spune iubita voastră Mamă."

Luca 21:25-33

Ioel 2:9-13

Apocalipsa 13:17

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6793373174038094&set=a.242597375782406

Un comentariu: