marți, 11 ianuarie 2022

Mesajul Domnului nostru Isus către Manoli, Barrio del Pilar, Madrid, Spania, la 7 octombrie 2010

Legământul Tatălui Meu a fost cu poporul evreu și aşa cum se ştia, că Duhul, puterea Lui, se afla în acel Chivot pe care numai aleșii Domnului puteau să-l atingă, la fel și Moise, numai el putea primi tablele Legii în mâinile sale. Poate că, dacă alții l-ar fi atins, s-ar fi ars pe mâini.

Manoli: Dacă omul nu se schimbă... cum va fi pedeapsa lui Dumnezeu în lumina revelațiilor de la Garabandal?

Iisus - Așa cum a fost anunțat, dar nu numai acolo, ci în multe părți ale lumii. Va fi atât de groaznic! Nu s-a cunoscut pe pământ un timp atât de rău și de îngrozitor ca cel care este pe cale să se întâmple. Va fi mult mai rău decât Marele Potop, mult mai rău și mai îngrozitor pentru omenire, nu s-a văzut niciodată atâta cruzime și atâta sânge vărsat cum urmează să se întâmple. Amin.

Manoli: De ce s-a spus că va fi mai rău decât dacă am avea foc deasupra și dedesubt?

Isus: Aşa va fi: Ploaie de foc din Cer și foc din abis care se va deschide pentru a arde și a distruge totul. Și focul purificator al Duhului Sfânt. Amin.

Manoli: Ce asemănări sunt între Marea Pedeapsă şi pedeapsa focului de pucioasă suferită de Sodoma și Gomora?

Isus: Acolo Cerul a turnat pedeapsa pe care o meritau.  Pucioasa este simbolul păcatului de moarte. Tot la fel, în aceste zile, ei vor suferi Mânia Mea pentru atâtea păcate de moarte. Amin.

Manoli: Mulți spun că și-au "vândut" sufletul diavolului pentru bogății, faimă... dar sufletul aparține numai  lui Dumnezeu. Ce fel de târg este acela în care astăzi atâtea suflete sunt ispitite și ce minciuni, ce escrocherii ascunde dușmanul în spatele lui și al victimelor lui?

Isus: Aceasta se întâmplă  când omul decide să se despartă de Dumnezeu.  A-ți vinde sufletul este ca și cum ai spune "renunț la Dumnezeu" și atunci răul deja pune stăpânire pe el pentru ca să îl dai întâi şi apoi să îl martirizeze.

Tot felul de minciuni și viclenii sunt folosite pentru a obține ceea ce aparține lui Dumnezeu. Amin.

Manoli: Crezi că am fi speriați dacă am ști cât de aproape este totul, începând cu primul eveniment al Sfârșitului Timpurilor?

Isus: Da, s-ar răspândi panica și dușmanul vostru ar profita de ocazie pentru a-i înnebuni pe oameni, de aceea prefer să vă pregătesc puțin câte puțin. Acesta este motivul pentru care aţi fost avertizaţi cu atât de mult timp înainte. Dar cei răi nu ascultă și nici nu ar asculta altfel, pentru că ei nu cred nimic din ceea ce nu le convine. Eu îi pregătesc pe ai Mei de atât de mult timp încât ei deja şi-l doresc, dar acelor necredincioși ai lui Dumnezeu nu le pasă și nu cred în nimic altceva decât în ego-ul lor. Amin.

Manoli - Chivotul Legământului:  De ce este comparabil Chivotul Legământului cu Sfânta Euharistie?

Isus: Legământul Tatălui Meu a fost cu poporul evreu și aşa cum se ştia, că Duhul, puterea Lui, se afla în acel Chivot pe care numai aleșii Domnului puteau să-l atingă, la fel și Moise, numai el putea primi tablele Legii în mâinile sale. Poate că, dacă alții l-ar fi atins, s-ar fi ars pe mâini.

Acum, Noul Legământ este cu Fiul lui Dumnezeu și Duhul Său este în fiecare zi în acea Formă Albă care se transformă în Trupul Meu Sacramental, plin de durere și suferință. Și albă pentru că reprezintă Învierea Mea. Nu vă puteți atinge de Duhul Meu decât dacă Eu am autorizat aceasta, "PRIN PREOŢI". Amin.

Manoli: Odată ce va fi descoperit... va reuși inamicul să îl ascundă de lume?

Isus: Nu vor reuși, dar vor încerca. Amin.

Manoli: Cum se vor teme dușmanii lui Dumnezeu de prezența lui Dumnezeu în mijlocul poporului Său ales?

Iisus - Cu frică, căci acesta este un fapt care dă Lumină unui Adevăr "există Dumnezeu". De ceea ce se vor teme cu adevărat, este ceea ce reprezintă și simbolismul pe care îl are pentru credincioși și necredincioși. Amin.

Manoli: Va face minuni Arca Legământului atunci când prezența sa va fi palpabilă în lume; va face minuni ca odinioară?

Isus: Da, vor fi, chiar mai numeroase și mai mari în acest Veac. Amin.

Manoli: Poate că nu este important... dar este curios să vezi proliferarea enormă de statui umane, animale etc., de mare precizie, din metal sau materiale similare, răspândite în întreaga lume... De ce am sentimentul că aceste statui împrăștiate în întreaga lume vor fi folosite de impostor pentru a face false minuni și a înșela oamenii prin intermediul lor...?

Isus: Totul se pregătește pentru un sfârșit, căci nu se mai face nimic frumos sau pentru slava lui Dumnezeu, precum catedralele....  Totul are un sfârșit și mă bucur că l-aţi văzut, căci Duhul lui Dumnezeu îi încurajează pe copiii Săi să vadă ceea ce ochii altora nu văd. Repet, copiii Mei, ceea ce se trăieşte de data aceasta nu a mai fost niciodată trăit înainte. Amin.

Manoli: Ce vrei de la mine, bunule Dumnezeu?

Isus - Să o ascultați pe Mama Mea în această sărbătoare a Sfântului Rozariu care s-a încheiat deja, dar care trebuie să rămână pentru totdeauna în inimile noastre. Garanția dată de Cer pentru mântuirea omului.

Doamna noastră a Rozariului: Fiica mea, eu sunt Mama Iubirii care vine cu un Rozariu lung pentru a vă invita pe toți să îl rostiți împreună pentru mântuirea lumii.

Rozariul dăruiește, acordă multe favoruri, alină durerile, ascultă pe cei suferinzi, alungă diavolul și câștigă un loc în Cer.

Câți dintre credincioșii mei au fost salvați doar prin rugăciunea Sfântului Rozariu!

Câte suferințe am luat și câte suflete am salvat de la vrăjmaș!

Prin Rozariu au fost salvate suflete care erau foarte condamnate, care aparțineau dușmanului, iar în ultima clipă, recitarea unui Rozariu pentru acel suflet, i-a schimbat destinul din Iad în Purgatoriu, dar de acolo iese și contemplă Fața lui Dumnezeu.

Un Rozariu lung! Cât de lungă este existența păcatului, dar dacă îl rogi... chiar dacă este greu, gândește-te cum poți ajuta pe alții și pe tine însuți. În el se află existența Fiului meu și a Mea pe pământ. Cu bucurie, durere și multă dragoste este contemplată în fiecare mister recitat.

Copiii mei, acum este momentul în care aveți cea mai mare nevoie de el, acum că lumea este atât de rea și dușmanul vostru umblă liber pe pământ. Totul se poate rezolva cu aceste Mărgele Binecuvântate pe care, rugându-te bine și meditând la ele, poți obține multe haruri și daruri.

Dar omul a uitat să se roage. Familia unită nu se mai roagă, viața lui Dumnezeu nu mai este contemplată pentru că lumea a devenit insensibilă la Fiul meu, la Mine, dar merită, spune Mama voastră care vă protejează mereu și vă iubește atât de mult.

Și binecuvântarea mea în Numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Isus: Fiică, poporul Meu trebuie să știe că cel mai mare dușman al lor este în libertate pentru a vă face rău tuturor.

Și binecuvântarea mea de Părinte, Prieten și Frate pentru toți cei care doresc să o primească.

Cu Puterea Tatălui, cu Binecuvântarea Fiului și cu Dragostea Duhului Sfânt vă las în această seară.

Rămas bun, fiica Mea, îți doresc liniște sufletească și puțină răbdare ca să acționezi cu noi. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5222855091080506&set=a.347084868657577

Un comentariu: