miercuri, 5 ianuarie 2022

RĂMÂNEȚI ÎN PACE ȘI IUBIRE, NIMIC RĂU NU VI SE VA ÎNTÂMPLA, DUMNEZEUL VOSTRU V-A CRUȚAT DE ACEST MĂCEL A DUȘMANULUI INFERNAL. Carbonia, 01.01.2022, locuțiunea de la ora 16:20

SFÂNTA MARIA: În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, va binecuvântez.

Îmi anticipez interventia mea pentru voi, cei prezenți aici, și pentru toți cei care ne ascultă de la casele lor, de departe.

Copiii mei, vreau să vă asigur că nu vă voi lasa niciodată singuri, că mă veți avea mereu alături de voi, că veți fi mereu acoperiți de mantia mea în orice situație.

Iubiții mei, fiți mândri că ați fost aleși pentru această ultimă misiune, ...fiți dragoste între voi, ...fiți martori pentru întreaga lume, fiți cei care manifestă lumina lui Hristos cel Înviat prin iubire .

Vreau să vă însoțesc în acest Sfânt Rozariu, copiii mei, vreau să vă însoțesc cu toată iubirea mea de Mamă, vreau să vă conduc spre culmile înalte unde Isus vă așteaptă pe toți pentru a vă îmbrățișa și a vă pune într-o nouă împărăție plină de iubire și fericire.

Viața aceasta a fost dură, obositoare, cu mari obstacole și necazuri. Dușmanul infernal și-a dezlănțuit adepții peste tot, copiii mei sunt forțați la mortificare, nu-și dau seama că sunt slujitorii Satanei și sunt în slujba lui.

Iubiții mei copii, o, voi care vedeți cu ochii voștri lumina lui Hristos cel Înviat și simțiți în inimile voastre iubirea Tatălui vostru, cu adevărat vă spun: fiți în pace și în iubire, nu vi se va întâmpla nimic rău, Dumnezeul vostru v-a cruțat de această ruină a dușmanului infernal. Cu siguranță veți trece prin dureri, veți avea parte de situații dificile, dar nimeni nu vă va putea răni prea mult pentru că Isus este cu voi! El este deja pe Pământ și lucrează la realizarea planului Său de mântuire, Își pune pretutindeni copiii Săi, cei care în curând vor interveni pentru a pune capăt acestei lumi de criminali, ...îi va răsturna pe puternicii Pământului, pe criminalii de la vârf, pe cei care pun această lume în sclavia unei dictaturi infernale.

Eu sunt cu voi, copiii mei, nu vă temeți de nimic; când veți simți parfumul crinilor care se deschid pentru voi, să știți că acesta este momentul în care Isus vă ia pe brațe și vă ridică la Sine.

Totul este pregatit! Sărbătorile voastre sunt pe cale să înceapă în deliciile lumii cerești, o lume făcută special pentru copiii lui Dumnezeu.

Veți fi suverani în dragoste, în această lume nouă, și veți fi fericiți pentru totdeauna.

Vă pun inimile în Inima mea Neprihănită și vă pun pe voi în Inima Sfântă a lui Isus, vă prezint lui Dumnezeu Tatăl, Duhul Sfânt vă învăluie!

Fiți binecuvântați pe acest pământ, copiii mei, mergeți înainte fără să vă temeți de nimic.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6687751037933642&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu