marți, 4 ianuarie 2022

VOI PUNE POPORUL MEU ÎN MINE ȘI VOI ÎNCHIDE UȘILE CRIMINALILOR - Carbonia, 31.12.2021, ora 18:37 p.m.

Voi pune poporul Meu în Mine și voi închide ușile criminalilor.

Copiii Mei, iubiți ai Dumnezeului vostru, sunteți deja în brațele Mele; această omenire îmi este potrivnică Mie, apelurilor Mele, alege lucrurile lumii, dar în curând se va căi pentru că durerea o va devasta.

Dușmanul, Satana, este feroce, el lucrează bine pentru a lua cât mai multe suflete posibil. Voi rătăciți în întuneric, o, oamenilor, și nu vă dați seama de nimic, ați devenit hibrizi, vă mișcați în noroi, duhoarea voastră ajunge până la Cer, sunteti entuziasmati pentru cei care Mi-au luat locul în inimile voastre, ...săracii de voi! Tristă este inima Mea pentru pierderea voastră.

Ați ajuns la sfârșitul călătoriei voastre pământești, oamenilor, ...ați lucrat pentru viața voastră veșnică? Sau ați permis șarpelui blestemat să vă ia sufletul? Indiferent de alegerea pe care ați făcut-o, veți avea răsplata pe care o meritați, ... purtarea voastră să fie bună, pentru că numai atunci puteți intra în noua viață, într-o lume plină de iubire și fericire.

Dumnezeu Tatăl, Creatorul vostru, vă cheamă înapoi la Sine, dar El nu vede trezirea, nu există un răspuns pozitiv în voi. NU VREȚI SĂ FIȚI MÂNTUIȚI, NU VREȚI SĂ VĂ BUCURAȚI DE DRAGOSTEA TATĂLUI VOSTRU, NU VREȚI SĂ TRĂIȚI CU EL ÎN LĂCAȘURILE CEREȘTI UNDE TOTUL RADIAZĂ LUMINĂ ȘI DULCEAȚĂ. Voi persistați să umblați în întuneric și nu vă ridicați inimile spre Lumină: ...Eu nu mai pot face nimic pentru a vă aduce înapoi la Mine, voi Mă refuzați, preferați să muriți în loc să trăiți: ...ce pustietate! Ce dezamagire pentru Mine!

Când va suna trâmbița, inimile voastre vor sări din piept, veți înțelege că a venit sfârșitul vostru, vă veți găsi singuri, în întunericul pe care v-ați încăpățânat să-l doriți în locul Luminii Infinite.

Israel își plânge copiii! Ora este cumplită! Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6677911878917558&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu