duminică, 23 ianuarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MIERCURI, 19 IANUARIE 2022 - Nimic ca înainte

"Copiii Mei, v-ați gândit ce se va întâmpla când voi zgudui pământul? Munții se vor cutremura, pământul se va despica și se va crăpa, mările se vor dezlănţui. Vulcanii vor erupe și totul va fi într-un haos aşa cum oamenii n-au mai văzut. Totul se va mișca deodată.  Voi scutura pământul din locul lui, aducând noi pericole.

Cei orgolioşi nu simt nevoia de Mine, așa că trebuie să le arăt nevoia lor, iar apoi le voi mai da o șansă de a fi salvați înainte de sfârșit.

V-ați gândit ce se va întâmpla când voi scutura cerurile? Vor sufla vânturi mari, așa cum pământul nu a mai cunoscut niciodată, și va avea loc multă distrugere, multă moarte. Dar nu vă temeți, dacă sunteți înrădăcinați și ancorați în Mine, nu veți fi luați de vânt.

Mările se vor dezlănţui și vor ajunge pe uscat. Orașe întregi se vor pierde în ape. Orașele oamenilor care s-au închinat lumii și căilor ei vor dispărea pentru totdeauna. Planetele și stelele vor fi mutate din locurile lor și multe vor fi aruncate la pământ. Soarele și luna vor fi și ele în dezordine. Noaptea și ziua nu vor mai fi ca înainte.

Omul mândru crede că se poate baza pe faptul că totul va rămâne așa cum este, dar Eu îi voi arăta că nu el controlează soarele, luna și stelele. Eu le controlez.

Sfârșitul tuturor lucrurilor se apropie rapid, copiii Mei. Trăiți în vremuri nesigure, dar ele sunt mai sigure decât vremurile care vor veni, când chiar și pământul pe care călcați va fi nesigur."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2172327466241844/

Un comentariu: