luni, 24 ianuarie 2022

ITALIA SE AFLĂ ÎN OCHIUL FURTUNII, ... VA AVEA MULT DE SUFERIT DIN CAUZA INDIFERENȚEI EI FAȚĂ DE LEGILE LUI DUMNEZEU – Carbonia, 19 ianuarie 2022

Iubiți copii, eu sunt Fecioara Carmelului; am venit să vă aduc ajutor, să vă fac oameni ai iubirii și ai carității.

Timpul manifestării mele este aproape; le cer tuturor celor care Îl urmează pe Fiul meu Isus să rămână fermi în credință și în respectarea legilor divine.

ATUNCI CÂND TOTUL PARE PIERDUT, VOCEA LUI DUMNEZEU TATĂL VA RĂSUNA ÎN UNIVERS! Multe inimi vor înnebuni de frică, pentru că numai atunci își vor înțelege păcatul.

Iubiți copii, vă este dat harul de a vă deschide inimile către singurul Dumnezeu adevărat, către Creatorul vostru. Deschideți larg ușa inimii voastre lui Iisus Hristos; numai cine este credincios voinței Lui va trăi.

Ca Mamă și Regină, vin să vă implor să vă convertiți, o, oamenilor, ca Maică a lui Dumnezeu Mântuitorul, vă cer cu umilință să vă întoarceți repede la Adevăr. Umbra morții pune stăpânire pe multe inimi, dar Dumnezeu vrea totuși să dea omului o șansă de mântuire prin convertire.

Ascultați, oamenilor, și luați aminte la această chemare divină, ca nu cumva să vă găsiți separați de turma lui Dumnezeu și să ajungeți în iad.

ITALIA SE AFLĂ ÎN OCHIUL FURTUNII, ... ... VA AVEA MULT DE SUFERIT DIN CAUZA INDIFERENȚEI FAȚĂ DE LEGILE LUI DUMNEZEU.

Omul s-a asociat cu Lucifer, se dăruiește lui pentru o amărâtă  bucată de argint, ...nu și-a pus credința în Cel care este CREATORUL DIVIN, UNUL, SINGURUL și ADEVĂRATUL DUMNEZEU! El s-a dat partea răului, ...se va trezi fără ajutorul lui Dumnezeu.

Săraca omenire! ... Ah, ce durere în Mine! Din cauza păcatelor tale încă mai trăiesc acele biciuiri îngrozitoare pe Pielea Mea și simt durerea piroanelor  înfipte în picioare și mâini.

Şi-au bătut joc de Mine și M-au răstignit! Mi-au străpuns inima cu o suliță!

Săracii oameni, săraci pentru că asta veți suferi astăzi, voi care încă Mă negați în favoarea celui care vă va sfâșia de vii.

Sunteți acum în ultimele clipe, ...ceasul este deja la ultimul gong.

MISERUM EST!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6802179079824170&set=a.242597375782406

Un comentariu: