luni, 17 ianuarie 2022

EPIDEMIILE O AȘTEAPTĂ PE ITALIA ȘI PE CEA MAI MARE PARTE A PLANETEI, 14 februarie 2017 - Mesajul transmis vizionarului Crinul Sfântului Chip

"Dragii Mei copii, ați intrat în timpul biciuirii și al răstignirii. Totul se prăbușește. Zidurile Bisericii se vor nărui mai întâi în esența lor spirituală, apoi marea schismă va lovi inima Bisericii Fiului Meu. Reacția Mea nu va ezita să ajungă la dușmanii Adevărului.

Îngenuncheați și implorați mila lui Dumnezeu pentru că natura vă va arăta partea ei cea mai dură. Veți lupta ca niște lupi flămânzi și însetați, căutând un adăpost cald în furtuna care se apropie. Aceasta este ceea ce îl așteaptă pe omul, care lipsit de demnitatea sa umană, se îndepărtează de Adevăr și de Domnul, lăsându-se pradă celor mai deplorabile instincte.

Desprinzându-vă de învățăturile Evangheliei, veți suferi o mare regresie psihologică, dar și fizică și mai ales spirituală. Simțurile vor lua locul rațiunii, iar respectul va fi depășit de egoism. Dacă acceptați să negaţi Adevărul și Poruncile, Întruparea Cuvântului și Jertfa pentru răscumpărarea voastră, riscaţi să vă pierdeţi nu numai pe voi înşivă, ci și sensul vieții voastre: Dumnezeu și împlinirea promisiunii vieții veșnice în Împărăția Sa.

Fiecare suflet este creația Sa perfectă. Vă implor, nu permiteți celui rău să pună mâna pe această comoară prețioasă și inestimabilă. Lasaţi sângele vieții să curgă prin voi. Luați cu vrednicie de la Sursa tuturor harurilor, în fiecare zi, dacă este posibil, pentru că veți avea nevoie de acum încolo de o mare doză de curaj și putere.

ÎNCREDERE ÎN PROTECȚIA LUI DUMNEZEU.

Mulți vor suferi un martiriu al inimii. Veți fi protejați în cele mai mari necazuri de darurile speciale pe care Cerul vi le oferă, dar nu vă putem promite că veți fi liberi de suferința interioară. Este adevărat că veți avea multe de purificat în trupurile voastre deoarece acestea sunt supuse la diferite forme de păcat.

Dar cea mai mare atrocitate care se va abate asupra Armatei lui Dumnezeu va fi vederea decăderii demnității și divinității din care își are originea fiecare creatură umană.

Copiii Mei, dacă imaginile din țările sărace care ajung în casele voastre prin intermediul mass-mediei vă ating inimile, trebuie să vă spun că, în curând, pe străzile și în zonele rurale din țara voastră, veți vedea o realitate la fel de crudă.

Dezolarea, epidemiile și condițiile sanitare precare o așteaptă pe Italia și cea mai mare parte a planetei. Inundațiile și apa stătută vor atrage epidemii și vor provoca greutăți extreme. Italia va suferi marea divizare și o parte din ea va aluneca în ape, îndepărtându-se de restul țării.

ESTE DOAR O CHESTIUNE DE TIMP SCURT, COPIII MEI.

Vă rugăm să nu vă lăsați prinși nepregătiți de aceste evenimente înfricoșătoare. Domnul va îngădui această pedeapsă pentru purificare, deoarece poporul italian a ales, pe de o parte indiferența, și pe de altă parte, să nu elimine obiceiurile rele. Mândria, lenea, precum și lăcomia și pofta sunt încă victorioase. Omul nu ascultă de ceea ce i se dă de bunăvoie pentru binele său.

Însuși Dumnezeu, dacă nu ar fi fost marea Sa Iubire pentru întreaga Sa Creație, nu ar fi trebuit să vă ajute. El are Puterea de a acționa și de a răsturna toate lucrurile pentru că acestea sunt proprietatea Sa. A așteptat prea mult timp să-l trezească pe om din lene și indiferență. Acum potirul este plin până la refuz, copii. Nu a obținut răspunsurile așteptate, iar îngerii responsabili au fost puși la treabă.

Începe restaurarea tuturor lucrurilor. Recolta este în curs de desfășurare. Cine apără Adevărul cu curaj va fi primit în brațele Tatălui, dar cine îl respinge va fi la rândul său respins și găsit nedemn. Vă implor, nu vă renegați iar credința creștină, altfel veți pierde posibilitatea unui viitor minunat în Iubirea lui Dumnezeu.

Fiţi puternici, am nevoie de ajutorul și de fidelitatea voastră. Vă binecuvântez, iubiții Mei copii.

Slavă Preasfintei Treimi, acum și întotdeauna.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6732896480085764&set=a.242597375782406

Un comentariu: