luni, 17 ianuarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, JOI, 13 IANUARIE 2022 - Sunteți pregătiți?

"Copiii Mei, nu vă înșelați, vremurile care vă privesc sunt cumplite. Veți vedea în acest an lucruri pe care nu v-ați gândit niciodată că le veți vedea, care vă vor provoca multă suferință. Amintiți-vă că vă port durerea, dacă povara voastră este prea mare.

Sunteți pregătiți pentru ceea ce vă așteaptă? Sunteți pregătiți să vedeți manifestări ale puterii Mele ca niciodată înainte? Căci nu voi cruța nimic pentru a-i aduce pe necredincioși la Cruce în această ultimă încercare de a le câștiga sufletele.

Atât de mulți dintre copiii Mei se roagă să vadă puterea Mea, dar v-ați gândit cum arată puterea Mea? Furtuni de vânt cum nu a mai fost nimic înaintea lor, cutremure care zguduie întreaga lume, foc și pucioasă care plouă peste voi? Sunteți pregătiți?

Când aceste lucruri vor începe, agățați-vă strâns de credința voastră cea mai sfântă. Când lumea se cutremură și oamenii fug și țipă de frică, nu trebuie să vă temeți voi, cei care umblați cu Mine, pentru că vă voi lua repede, dacă este timpul vostru. Dacă nu este timpul vostru, ați fost desemnați să dați altora mărturie despre Mine.

Trăiți în vremuri cumplite, preaiubiții Mei, și tot cerul veghează pentru a vedea cum veți răspunde când veți fi întrebați despre Cel în care credeți.

Sunteți gata să vestiți Numele Meu chiar dacă vă costă totul?".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2167844283356829/

Un comentariu: