vineri, 7 ianuarie 2022

OPERA MEA DIN CARBONIA ÎI PLACE MAMEI MELE ȘI BUNULUI DUMNEZEU, PĂRINTELUI VEȘNIC, TATĂL MEU! VOI MULȚUMI SARDINIEI! - 18 septembrie 2015

Isus este întotdeauna cu copiii Săi iubiți. Cu voi voi fi mereu și cu voi voi începe un nou timp de pace și bucurie. Ascultați Cuvântul Meu și procedați conform indicațiilor Mele. Veți fi bine adăpostiți în Inima Mea Sfantă și veți trăi un timp de pace și de iubire infinită.

ISUS VINE ACUM LA VOI PENTRU A VĂ ÎNTREBA DACĂ VREȚI SĂ ACCEPTAȚI ACEST DAR DE IUBIRE INFINITĂ PE CARE FREAMĂT SĂ VI-L OFER: VREȚI SĂ PRIMIȚI DARUL DUHULUI SFÂNT?

IATĂ, ÎN CURÂND, ȘI ACEST TIMP NU VA TRECE, VĂ VOI DA TOTUL.

Eu sunt cu voi întotdeauna, chiar și atunci când sunteți distrași de la Mine. Eu sunt cu voi când dormiți și când vegheați, Eu sunt cu voi și Eu sunt Păstorul vostru cel Bun, cu Mine sunteți în siguranță, cu Mine mergeți în viața de iubire și de biruință.

ÎI FACE PLĂCERE MAMEI MELE ȘI BUNULUI DUMNEZEU, PĂRINTELUI VEȘNIC, TATĂL MEU, OPERA MEA ÎN CARBONIA! 

LE VOI MULȚUMI ACESTOR COPII CARE MI-AU DĂRUIT IUBIRE ȘI FIDELITATE ȘI VOI MULȚUMI SARDINIEI PENTRU CĂ PE ACEST PĂMÂNT AM GĂSIT LINIȘTE ȘI UN POPOR DEMN ÎN DRAGOSTEA LOR PENTRU MINE. SUNTEȚI UN POPOR DE MARE CREDINȚĂ, MAMA MEA PREASFÂNTĂ A ALES SĂ VIZITEZE SARDINIA ȘI SĂ ADUCĂ LUMII ADEVĂRUL EI, ADEVĂRUL SARDINIEI, ÎN DRAGOSTEA FIULUI EI ISUS.

IUBIȚII MEI, AM AJUNS LA SFÂRȘITUL UNEI ISTORII STRĂVECHI, POPORUL SARDINIEI VA TRIUMFA ALĂTURI DE MINE PENTRU CĂ VA ALEGE CALEA IUBIRII ȘI, ÎN FIDELITATE FAȚĂ DE MAMA MEA, VA MERGE SĂ TRIUMFE ÎN MINE.

Veți fi în continuare supuși barfelor, dar acestea sunt doar minciuna unui popor care nu crede în Mine. Mergeți înainte fără tristețe și credeți cu tărie în Mine. Fiți lumina națiunilor, fiți sarea pământului.

Îmi voi pune ajutorul în voi și vă voi cere să Mă urmați fără scrupule.

EU SUNT CREATORUL ȘI STĂPÂNUL CERULUI ȘI AL PĂMÂNTULUI, VOI DESENA UN CER NOU ȘI VOI SEMNA CU NUMELE VOSTRU, VĂ VOI BINECUVÂNTA CU O VIAȚĂ NOUĂ ȘI VEȘNICĂ ȘI VEȚI FI ÎN FERICIRE VEȘNICĂ.

Bucurați-vă acum de acest timp în pacea Dumnezeului vostru, creați-vă un sentiment plin de iubire pentru Mine și ascundeți-vă în casă pentru a va ruga.

Acum vreau să vă dedic un cântec de iubire, pentru că Mi-ați spus un da sincer.

Vă mulțumesc, copiii Mei, timpul vostru dedicat Mie va fi triumful Inimii Imaculate a Mariei, și împreună cu ea veți pleca spre noul Meu Paradis, unde vă voi primi pentru a vă oferi cel mai bun fruct al Meu, Sânul Meu, veți deveni parte din Mine, INVAȚATORUL vostru, și veți deveni divini în iubirea divină.

EU SUNT vă binecuvântează și vă dă pace în inima voastră.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6703489463026466&set=a.242597375782406

Un comentariu: