vineri, 14 ianuarie 2022

PREGĂTIȚI-VĂ INIMILE, COPIII MEI, A SOSIT CEASUL ADUNĂRII, VĂ VOI PREGĂTI ÎN REFUGIILE MELE! - Carbonia, 08.01.2022

Voi secera grâul bun, îl voi despărți de neghină, voi face Pământul mai strălucitor decât Soarele, voi schimba viața oamenilor, ei vor ajunge să se bucure de Mine, vor fi sfinți și Îmi vor aparține pentru totdeauna Mie, Dumnezeu Iubire și Creatorul lor.

Da! Voi smulge iarba amară și o voi semăna pe cea dulce; din izvoarele noi va curge apă limpede și transparentă; toate lucrurile vor încolți noi, pajiștile vor fi verzi, florile vor mirosi a Cer și se vor deschide la trecerea Dumnezeului lor Iubire, se vor prosterna în semn de recunoștință față de El, vor zâmbi și vor cânta în adierea lor pe valul vântului nou.

SUNTEȚI PE CALE SĂ INTRAȚI ÎN NOUA ERĂ, COPIII MEI, SUNTEȚI PE CALE SĂ INTRAȚI PENTRU A VĂ BUCURA DE TIMPUL FRUMUSEȚILOR DIVINE, VEȚI MERGE DANSÂND PLINI DE FERICIRE, ... DARUL LUI DUMNEZEU! VEȚI FI DIVINI ÎN EL.

Timpul lacrimilor se apropie de sfârșit pentru copiii Mei, timpul este copt pentru recoltă. Îmi voi aduna credincioșii la Mine și apoi voi stinge luminile acestei lumi nenorocite în mâinile lui satana. Eu voi închide porțile iadului, niciodată nu va mai putea ieși vreun demon, pentru că Eu sunt Cel ce Sunt, ...totul este închis în Mine, Eu Sunt!

PREGĂTIȚI-VĂ INIMILE, COPIII MEI, A SOSIT CEASUL ADUNĂRII, VĂ VOI PREGĂTI ÎN REFUGIILE MELE! ....păcat de cel care nu a vrut să Mă asculte, de cel care nu a vrut să-Mi ofere jertfa sa de iubire. Iată, Eu închid timpul: ... cei care Mi-au fost ascultători vor primi de o sută de ori mai mult decât Mi-au oferit, în timp ce Eu voi lua toate bunurile celor bogați, zgârciți, ... amărâți în Ochii lui Dumnezeu!

PĂCAT! PĂCAT! PĂCAT PENTRU CEI CARE NU MI-AU DESCHIS INIMA ÎN TOTALITATE ȘI CARE S-AU DESCURCAT ÎN FOLOSUL LOR.

Dumnezeu Este, o, oameni, nu voi sunteți! Țărână ați fost și țărână vă veți întoarce! Neascultarea de Dumnezeu este păcat de moarte!

Îmi deschid brațele către cei săraci, către cei care, în nimicul lor material, Mi-au oferit cel mai mult, ceea ce aveau mai scump... propria lor viață! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6717875194921226&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu