luni, 10 ianuarie 2022

IUBIȚI MIRENI, IATĂ, TIMPUL ACORDAT MARIONETELOR LUI LUCIFER SE SCURGE - Carbonia, 05.01.2022, ora 18:43

Iubita Mea fiică, scrie iubitului Meu popor:

Copiii Mei, în această seară, rugați-vă cu tărie, rugați-vă ca timpul să se oprească, rugați-vă ca Eu să intervin pentru a opri această nenorocire nesfârșită a oamenilor satanici.

Am așteptat atât de mult mângâierea voastră, copiii Mei, și astăzi simt căldura voastră în Inima Mea Sfântă, ...sunteți plini de Mine. Duhul Sfânt vă învăluie pentru transformarea voastră fizică și spirituală; veți deveni copii ai Luminii, veți IRADIA LUMINA LUI, ...VOI VEȚI FI CEEA CE A GÂNDIT DUMNEZEU SĂ FIȚI DE LA ÎNCEPUT, CÂND A CREAT OMUL DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA SA.

IUBIȚI MIRENI, IATĂ, TIMPUL ALOCAT MARIONETELOR LUI LUCIFER SE SCURGE.

Vor cădea, nu veți mai simți niciodată presiunea lor asupra voastră, vor ajunge în Iad, casa lor, unde vor avea parte de răsplata pe care le-o va da zeul lor: vor arde în flăcări și vor urla de durere. ...BIEȚII OAMENI!

Coborârea Mea avansează cu întreaga Mea armată cerească condusă de Sfântul Mihail Arhanghelul. SUITA MEA ESTE MARE, ÎN CURÂND VEȚI FI LIBERI, COPIII MEI!

Acum vreau să vă vorbesc din nou despre regiunea Sardinia, o regiune demnă, un popor care o iubește pe Maria, un popor care o așteaptă pe Femeia Îmbrăcată cu Soare, cu atâta iubire credincioasă, un popor care ține în mână puternica armă a Sfântului Rozariu și se roagă, se roagă pentru intențiile Mariei Preacurate și ale lui Isus.

IUBIȚII MEI MICUȚI AI ÎMPĂRATULUI VOSTRU, FIȚI PREGĂTIȚI, CU LUMÂNĂRI APRINSE ȘI TĂMÂIE, COPILUL URMEAZĂ SĂ FIE VIZITAT DE MAGI. ÎNTR-O ZI O STEA VA STRĂLUCI PE CER, CEA MAI LUMINOASĂ.... DUMNEZEU DE SUS VĂ VA BINECUVÂNTEAZĂ PE TOȚI.

Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6700494343325978&set=a.242597375782406

Un comentariu: