joi, 20 ianuarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX - DUMINICĂ, 16 IANUARIE, 2022

Căutați-Mă pentru că voi fi găsit – REPOSTARE - Joi, 26 ianuarie 2012 

<Citeam cuvântul din 2 Cronici 17 despre diferitele războaie pe care regii le-au câștigat și le-au pierdut când Domnul a început să-mi vorbească>.

"Vezi ce am făcut?"

<Da, Doamne. Când au ascultat, Tu le-ai dat prosperitate și ai luptat pentru ei. Când au păcătuit, Tu nu ai făcut-o. Cum de nu văd oamenii legătura dintre ascultare și binecuvântare, Doamne? Cum pot să nu o vadă? Cuvântul Tău spune că Tu nu Te schimbi - Tu ești același astăzi ca și atunci.>.

"Nu este vorba că ei nu o pot vedea. Ei nu vor să vadă. Le place starea lor păcătoasă de a fi și speră că o voi trece cu vederea ignorând-o în Ziua Judecății, dar nu va fi așa, fiică. (Am auzit o tristețe teribilă în vocea Lui când a spus asta).

Ei vor plăti pentru păcatele pe care aleg să nu le abandoneze. Avertizează-i, fiica Mea!

Spune-le oamenilor Mei că păcatele lor sunt grave în ochii Mei și că nu-i privesc cu ușurință pe cei care aleg plăcerile cărnii în locul Meu și al căilor Mele. Am oferit în Cuvântul Meu o cale de ieșire din păcatele voastre, poporul Meu. Acum nu mai există nicio scuză, cu excepția faptului că vreți să continuați să păcătuiți, pentru motivul că nu  sunteți liberi.

Căutați-Mă pe Mine, pentru că Eu voi fi găsit de voi și vă voi da cheile eliberării voastre, doar dacă veți căuta fața Mea și nu plăcerile lumii în schimb.

Această lume va trece, dar Eu nu voi trece niciodată. Comorile din cuvântul Meu sfânt nu vor trece niciodată. Puteți fi liberi dacă veți alege libertatea, dacă Mă veți alege pe Mine, căci Eu vă voi face liberi.

Căutați-Mă pentru că voi fi găsit de voi dacă Mă veți căuta. Veniți la Mine ca un copilaș, crezând din toată inima voastră, copiii Mei.

Nu credeți cuvintele vrăjmașului că nu veți putea fi niciodată liberi, căci nu v-am spus Eu în Cuvântul Meu sfânt că el este un mincinos și tatăl minciunii? Atunci de ce îi permiteți să vă vorbească astfel? De ce alegeți să îl credeți pe el în locul Meu?

 Eu doresc ca voi să fiți liberi, micuților. Liberi cu adevărat. Liberi și bucurându-vă de puterea Tatălui vostru. Liberi şi bucuroşi să împărtășiți peste tot mărturia voastră,  ceea ce Eu am făcut în voi.

Doresc ca vrăjmașul să nu aibă parte de voi, să nu-i ascultați batjocurile și minciunile, să priviți în schimb la Cuvântul Meu în căutarea adevărului care să le înlocuiască.

Îndepărtați-vă de focul ispitei, copiii Mei, pentru că dușmanul vostru caută să vă distrugă prin poftele cărnii voastre."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2169917073149550/

Un comentariu: