luni, 3 ianuarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX SÂMBĂTĂ, 1 IANUARIE 2022

DOAR UNUL SINGUR – REPOSTARE - Joi, 20 octombrie 2011
 

"În zilele care vor urma vă voi cere să stabiliți și să decideți cine este cu adevărat Dumnezeul vostru. Mulți dintre voi credeți că știți deja, dar niciodată nu ați fost cu adevărat puși să alegeți doar unul singur. Credeți că Mă veți alege pe Mine mai presus de toți ceilalți, dar nu-i vedeți pe ceilalți dumnezei care se ascund în mintea și inima voastră, dumnezei pe care vrăjmașul i-a folosit pentru a vă ispiti să vă îndepărtați de Mine.

(În acest moment am auzit în vocea Domnului o tristețe sfâșietoare, așa cum auzi în vocea cuiva care tocmai a aflat că soțul sau soția i-a fost infidel).

Unii dintre voi au permis ca acești dumnezei să vă invadeze viața. I-ați primit cu bucurie. Unii dintre voi sunt chiar conștienți de prezența lor, și totuși nu faceți nimic pentru a vă curăța inimile de ei, crezând că voi înțelege și vă voi scuza păcatul idolatriei.

Nu am spus Eu în Cuvântul Meu să nu aveți alți dumnezei în afară de Mine? (În acest moment am auzit în vocea Domnului o mânie serioasă) Așa să nu faceți. Dacă sunteți ai Mei, purtați-vă ca atare.

Zilele care vor veni vor aduce circumstanțe grele care vă vor cere să alegeți cărui dumnezeu îi veți sluji. Doar unuia singur. Gândiți-vă bine și decideți bine, copiii Mei, pentru că această alegere nu poate fi anulată.

Unii dintre copiii Mei au ales deja. M-au urmat oriunde i-am condus, lăsând la o parte propriile vise și dorințe și luându-Mi crucea. Pentru ei, această alegere a fost deja făcută și zilele care vor urma vor fi mult mai ușoare decât pentru alții.

Pentru cei care au rămas angrenați în lume și în toate tentațiile ei, vremurile care vor veni vor fi într-adevăr foarte grele; pentru că au trăit o viață ușoară, punându-și credința în ceea ce puteau vedea în loc să se încreadă în Mine. Credința lor este șubredă. Este ca o trestie care se îndoaie cu fiecare vânt nou de doctrină. Ei sunt ușor de înșelat pentru că nu și-au construit casa credinței pe stânca Fiului Meu.

Trebuie să alegeți cărui dumnezeu îi veți sluji pentru tot restul vieții voastre pământești. Acela este Dumnezeul pe care îl veți sluji și în veșnicie.

Copiii Mei, mulți dintre voi subestimează importanța și întârzierea timpului în care trăiți. Nu vedeți că se apropie revenirea Fiului Meu. Nu am spus Eu că voi veni ca un hoț în noapte? Cu toate acestea, mulți dintre voi nu faceți nimic pentru a vă pregăti pentru revenirea Sa în curând.

Oare mireasa nu se pregătește pentru mirele ei? Veți fi găsiți neîmbrăcați atunci când vor sosi nuntașii? Veți fi lăsați în urmă?

Trebuie să vă gândiți la aceste lucruri acum, cât mai este timp, și să alegeți bine. În zilele care vor veni în curând, haosul va abunda în multe națiuni. Va fi foarte puțin timp de gândire pentru unii dintre voi care citiți aceste cuvinte. Viețile voastre vor fi scurtate din cauza dezastrelor sau revoltelor.

Nu faceți greșeala de a crede că aveți mai mult timp decât aveți. Unele decizii nu ar trebui să fie amânate pentru altă dată. Nu fiți ca bogătașul din Cuvântul Meu, care a adunat provizii în hambarele sale și s-a apucat să petreacă în plăcerile lumii, dar al cărui suflet i-a fost cerut în acea noapte, pentru că nu cunoașteți gravitatea a tot ceea ce urmează să se întâmple.

Nu așteptați. Alegeți acum. Cărui dumnezeu îi veți sluji?

V-am dat tot ce aveți nevoie pentru a supraviețui și prospera în acest timp. Trebuie doar să cereți pentru a primi ceea ce am pentru voi.

Adversitatea s-a ridicat împotriva voastră de nenumărate ori. Mulți dintre voi v-ați rugat și ați întrebat de ce se întâmplă așa. Adversitatea este învățătorul vostru, copiii Mei. Adversitatea aduce greutăți care vă pregătesc pentru ceea ce este încă și mai greu și care urmează să vină.

Aveți încredere în Mine. Eu pot să văd mai departe pe drum în viitorul vostru, voi nu puteți. De aceea, trebuie să-Mi permiteți să vă ghidez căile și să nu încercați să înțelegeți fiecare nuanță minusculă a ceea ce se întâmplă. Nu întotdeauna trebuie să înțelegeți, ci pur și simplu să Mă ascultați cu credință, având încredere că Eu vă iubesc. Eu știu ce este cel mai bine pentru toți cei implicați.

Anul viitor va aduce multe schimbări pe care nu le puteți vedea de unde vă aflați. Încerc să vă poziționez pe fiecare dintre voi pentru a fi pregătiți pentru aceste schimbări, dar unii dintre voi se împotrivesc căilor Mele. Acest lucru va face ca și mai multe greutăți să apară în viețile voastre. Adesea, ceea ce suferă copiii Mei este rezultatul faptului că nu M-au ascultat la un moment dat.

O parte din ceea ce va urma este mult mai rău decât se așteaptă copiii Mei. Eu încerc să vă protejez, îndrumându-vă căile spre un loc mai sigur. Ascultați-Mă și totul va fi bine. Împotriviți-vă și veți rămâne cu rezultatele propriei voastre căi.

Urcați mai sus cu Mine. Să ne împărtășim împreună în timp ce Mă venerați în spirit și în adevăr. Permiteți-Mi să vă pregătesc pentru tot ceea ce va urma."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2158781344263123/

Un comentariu: