joi, 10 noiembrie 2022

Avertismentul Domnului nostru se apropie cu repeziciune, Shelley Anna, 31 octombrie 2022

Mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc și mă protejează de cerul de foc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Preaiubiți ai lui Hristos, primiți Binecuvântările care se revarsă din Inima Sfântă și care sunt acordate tuturor celor care au o ureche atentă și o inimă umilă și ascultătoare. Sunt puse la cale practici rele împotriva copiilor luminii. Persecutorii s-au ridicat împotriva Trupului lui Hristos. Persecuțiile vor provoca tulburări civile pentru că dragostea lui Dumnezeu este absentă din inimile lor. Ei sunt mistuiți de ură.

Popor al lui Dumnezeu, corpurile cerești au fost scuturate și vor lumina cerurile făcând ca inimile să leșine de frică uitându-se la aceste lucruri.

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Hristos, NU VĂ TEMEȚI, PENTRU CĂ DOMNUL ESTE CU VOI înconjurându-vă cu Sfinții Săi Îngeri cărora eu le poruncesc.

Preaiubiți ai lui Hristos, feriți-vă de Falsul profet care s-a ridicat pentru a face loc mesiei care este Anticristul.

O nouă ordine mondială este pusă în mișcare prin război mondial. Conflictele globale dintre națiuni sunt la punctul de fierbere.

Popor al Domnului și Mântuitorului nostru, rugăciunile voastre la Milostivirea Divină să fie neîncetate pentru această lume întunecată și depravată care a respins Iubirea lui Dumnezeu. Rugăciunile voastre să fie neîncetate pentru ca convertirile să aibă loc pe măsură ce se apropie cu repeziciune Avertismentul Domnului nostru. Un avertisment care va provoca plâns și scrâșnire de dinți pentru sufletele nepocăite ale acestei lumi.

Iubiți ai lui Isus Hristos, recunoașteți îngerii voștri păzitori care vă vor conduce spre siguranță. Pregătiți-vă să vă refugiați încrezându-vă în călăuzirea lor.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

 

Confimări din Sfânta Scriptură

Psalmul 34:7

 Acest sărac a strigat şi Domnul l-a ascultat

şi l-a scăpat din toate strâmtorările sale.

 (Naum 1:7)

 Bun este Domnul, ca o fortăreață în ziua strâmtorării, yod el îi cunoaște

pe cei care-și găsesc refugiul în el.

- Ioan 1:7

Dar dacă umblăm în lumină, aşa cum el este în lumină, avem comuniune unii cu alţii şi sângele lui Isus, Fiul său, ne curăţă de orice păcat.

Deuteronom 31:6

Fiţi tari şi curajoşi! Nu vă temeţi şi nu tremuraţi înaintea lor, căci Domnul Dumnezeul tău merge cu tine: nu te va părăsi şi nu te va abandona”!

Luca 21:25-27

Venirea Fiului Omului 

25Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pământ popoarele vor fi îngrozite, năucite de vuietul mării şi al valurilor. 26Oamenilor li se va tăia răsuflarea de groază în aşteptarea celor care vor veni în lume, căci puterile cerurilor vor fi zguduite. 27Şi atunci îl vor vedea pe Fiul Omului venind pe un nor cu putere şi cu mare glorie.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/november/03/our-lord-s-warning-fast-approaches/

Un comentariu: