duminică, 27 noiembrie 2022

Războiul din Ucraina, Valentina Papagna

 Dimineața devreme, pe la ora cinci, în timp ce sufeream pentru sufletele binecuvântate, a venit Domnul Isus.

El a spus: "Copila Mea, Valentina, astăzi vreau să vii cu Mine ca să-ți arăt și să-ți dezvălui lucruri despre războiul din Ucraina".

Dintr-o dată, Domnul nostru Iisus și cu mine ne-am trezit pe pământ, într-o zonă foarte afectată și ruinată din Ucraina. Oriunde ne uitam pe jos era foarte deprimant, cu distrugerea totală a clădirilor și a peisajului. Domnul nostru Iisus era foarte trist. În timp ce mergeam, El arăta în diferite direcții. Apoi, când și-a mișcat mâinile, s-a deschis o zonă subterană. Am putut vedea mulți oameni ascunși în adăposturi subterane și trăind cu mare teamă că vor fi uciși. Am văzut multe persoane în vârstă și câțiva copii și mame mai tinere. Toți s-au înghesuit împreună, trăind în frică.

Domnul nostru s-a plâns: "Atât de mulți au murit fără rost! Știți, Eu nu am permis acest război. Știu că mulți oameni încă Mă învinovățesc pentru asta".

Întorcându-se spre mine, a repetat: "Eu nu am permis acest război. A fost tot răul unei singure persoane rele. Vrea să posede totul pentru că este lacom de lucruri care nu-i aparțin. El ucide cu brutalitate oameni nevinovați și copii mici".

În timp ce continuam să mergem, puteam vedea bălți de sânge proaspăt pe jos peste tot în jurul nostru. Petele de sânge acopereau pământul, iar în unele locuri, acesta se infiltra în sol, combinându-se cu el.

Domnul Isus a spus: "Valentina, vreau să fii aici cu Mine ca să poți mângâia Inima Mea Sfântă, care suferă atât de mult din cauza a ceea ce văd aici, iar suferința ta pe care o permit, o parte din aceasta este pentru a ajuta sufletele binecuvântate care mor în acest război".

"Vă rog să vă rugați pentru oamenii de aici și să cereți tuturor să se roage. Dacă participați și ascultați rugămintea Mea, încă pot opri acest lucru. Liderul rus are, de asemenea, planuri de a invada țările vecine. El vrea să fie victorios. Dar rugăciunea voastră, a tuturor, poate opri acest lucru. Rugăciunea este cea mai puternică armă împotriva oricărui rău. Răspândiți mesajul Meu și fiți curajoși. Eu sunt mereu cu voi pentru a vă proteja.

Mulțumesc, Doamne Iisuse, ai milă de poporul Ucrainei.

Nu multă lume se roagă pentru poporul ucrainean.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=528527038961354&set=gm.2160346007455273&idorvanity=341523382670887

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere