luni, 7 noiembrie 2022

FIȚI SFINȚI! ÎNDREPTAȚI-VĂ CU ADEVĂRAT SPRE CER. - Carbonia, 26.10.2022, locuțiune la ora 16:35

 Preasfânta Maria spune: În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Vă îmbrățișez pe toți, copiii mei, și vă binecuvântez!

FIȚI SFINȚI! ÎNDREPTAȚI-VĂ CU ADEVĂRAT SPRE CER; NU VĂ MAI UITAȚI LA LUCRURILE ACESTEI LUMI. PORNIȚI CU TOATĂ INIMA SPRE NOUL PARADIS PE CARE ISUS ÎL VA DESCHIDE PE ACEST PĂMÂNT.

Astăzi vă binecuvântez cu adevărat inimile, copiii mei, vă mulțumesc pentru că sunteți mereu prezenți aici cu marea dorință de a cunoaște adevărul și de a-L urma pe Isus în tot adevărul Său.

Ați acceptat această chemare, iar în curând ochii vi se vor deschide spre o nouă dimensiune.

Când va apărea crucea pe cer, acela va fi momentul marii alegeri, ...Domnul îți va spune: ... "CU MINE SAU ÎMPOTRIVA MEA!". Și va trebui să îngenuncheați în fața Lui, să vă prosternați în fața Lui, să-L binecuvântați și să-I mulțumiți pentru tot ceea ce a făcut pentru voi: pentru că și-a dat propria viață pentru mântuirea voastră.

Copiii mei, în acel moment veți vedea întreaga voastră viață de pe pământ trecând prin fața ochilor, veți vedea faptele voastre bune și rele: faptele bune pe care nu le-ați făcut pentru că ați fost pradă unei situații lumești în acel moment. Isus vă va testa, vă va cere să vă examinați și să vă judecați.

Astăzi, în acest loc, coboară haruri pentru toți cei care vor pune piciorul aici, care vor îngenunchea în fața acestui sfânt altar și vor porni cu adevărat spre Cer.

Clopotele din Ceruri bat deja în sărbătoare, Isus este fericit să-și întâmpine copiii; în curând toți vor fi în brațele Sale: copiii Săi se vor bucura de iubirea Sa infinită, vor intra în sânul Lui și vor trăi în infinita Sa Divinitate.

Copiii mei, TREZIȚI-VĂ, SCHIMBAȚI-VĂ ATITUDINEA, ÎNGENUNCHEAȚI CU SERIOZITATE LA ACEASTĂ CHEMARE, ... NU E O GLUMĂ, FIILOR, NU E O FARSĂ!!!! Este o chemare arzătoare! E o decizie grea, este o chemare care vă pune cu adevărat la încercare.

Isus vă cheamă să fiți ai Lui în "TOTUS TUUS". Nu este ușor, lucrurile acestei lumi din păcate încă vă atrag, încă priviți cu ochii pământești și nu cu cei cerești. MULȚI dintre voi, FIII MEI, ÎNCĂ NU ÎNȚELEG CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, NU ÎNȚELEG CHEMAREA LUI DUMNEZEU LA POCĂINȚĂ, LA ADEVĂRATA CONVERTIRE ÎN HRISTOS, de aceea încă pierd vremea cu lucrurile acestei lumi, lucruri care nu aparțin lui Dumnezeu.

NU VĂ PIERDEȚI TIMPUL ÎN ALEGERILE LUCRURILOR PĂMÂNTEȘTI, CI FOLOSIȚI FIECARE MINUT PENTRU "LUCRURILE" CERULUI.

PURIFICAȚI-VĂ, COPIII MEI, PURIFICAȚI-VĂ! ÎNTOARCEȚI-VĂ LA DUMNEZEUL VOSTRU CU O MARE IUBIRE, CU O MARE EXPLOZIE DE IUBIRE PENTRU CA ACEASTĂ IUBIRE SĂ FIE INFINITĂ ȘI VEȘNICĂ.

În lume, tună vocea lui Dumnezeu, există deja primele semne ale venirii lui Isus Cristos; totul se pregătește pentru marele tunet, pentru marea manifestare, când Dumnezeu va rosti dreptatea Sa!

ÎNCERCAȚI ACUM, FIILOR, SĂ VĂ EXAMINAȚI CU ADEVĂRAT ÎN INIMA VOASTRĂ, EXAMINAȚI-VĂ CONȘTIINȚA, DISCERNEȚI. Nimeni nu este perfect pe acest Pământ și TOȚI SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ FIȚI CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA LUI DUMNEZEU și să vă schimbați ființa, să o transformați în Lumina Divină pentru a fi divini în Divin.


Astăzi primesc toate cererile voastre, copiii Mei, și vă îmbrățișez pe toți în inima Mea.

Îmbrățișați cu mare intensitate acest Rozariu, puneți-l în fiecare zi în mâinile Preasfintei Fecioare Maria; ea va veni să-și unească mâinile cu ale voastre și va primi intențiile voastre pentru a le prezenta Fiului ei Isus.

Inima Mariei este tristă acum pentru lucrurile care se întâmplă în lume, ... pentru marele necaz stă să intre în această lume! MARIA VEDE CĂ ACEASTĂ OMENIRE ESTE NEPREGĂTITĂ ȘI DEPARTE DE DUMNEZEU, ESTE PRADĂ SATANEI! Maria plânge, plânge pentru ceea ce se va întâmpla cu această Omenire, dar alegerea este în voința liberă a fiecărui om!

Nu-ți pot forța mâna, nu-ți pot forța alegerea inimii: fiecare este liber să aleagă calea pe care o dorește, dar Mama suferă întotdeauna pentru pierderea copiilor săi, iar Tatăl este în plâns și durere pentru această situație pământească. Nimic nu se mai poate face, profețiile se vor împlini acum toate, ... TOTUL se va împlini conform planurilor lui DUMNEZEU TATĂL.

Copiii Mei, o, voi care v-ați îndepărtat de Mine, ați pierdut ocazia unei vieți noi, a unei vieți în fericirea cerească.

Pentru a putea înțelege iubirea lui Dumnezeu, pentru a vă putea pocăi, TREBUIE SĂ TRECEȚI PRIN MAREA DURERE CARE VA FI PREZENTĂ ACUM PE PĂMÂNT, DIN CAUZA PĂCATULUI VOSTRU: un păcat care persistă în alegerile voastre zilnice și pe care, cu bucurie, îl îmbrățișați și îl preferați în locul purității.


Grăbiți-vă, copiii mei, să vă întoarceți la Dumnezeu Tatăl Atotputernic, la Cel care este Creatorul vostru, nu-L faceți să sufere din nou, nu-L faceți să sufere! Nu există nici cel mai mic loc neatins de durere în Dumnezeul vostru Creator. El și-a dat propria viață prin Fiul Său pentru a vă salva, dar mândria voastră este mai mare decât această durere, voi continuați să căutați lucruri lumești, lucruri care aparțin acestei lumi care în curând nu vor mai fi. Veți pierde totul!... Vă veți pierde și viața dacă veți continua așa.

A SOSIT CEASUL, COPIII MEI, POCĂIȚI-VĂ ACUM, POCĂIȚI-VĂ ACUM, COPIII MEI!

POCĂIȚI-VĂ ACUM! TIMPUL ESTE ÎNCHIS!

Cerul vă binecuvântează în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=8163120227063375&set=a.242597375782406

Un comentariu: