vineri, 11 noiembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 31 OCTOMBRIE 2022

Repostat: Înălțați în vremea suferinței, 29 august 2018

"Daniel a fost dus înaintea regelui Belshazzar pentru a interpreta scrisul de pe perete. Belshazzar și-a pierdut regatul în acea noapte. Apoi, Daniel a fost numit de către regele Darius, unul dintre cei trei administratori, iar el a fost cel preferat datorită spiritului său înțelept. Așa că regele Darius a preluat regatul și primul lucru care s-a întâmplat a fost că toți ceilalți căutau o modalitate de a scăpa de Daniel, căci erau geloși pentru că el a fost preferat datorită spiritului său înțelept.

Daniel avea un spirit înțelept pentru că asculta și Îl urma doar pe Dumnezeu.

Toate acestea au făcut ca Daniel să fie aruncat într-o groapă cu lei.

Pentru că Daniel avea înțelepciune, căci făcea ceea ce era corect, Satana a intrat în inimile celor din jurul lui și au încercat să-l ucidă.

Domnul mi-a arătat că unii dintre voi vor fi promovați în curând în poziții de autoritate - veți fi înălțați. Și vi se va da de ales: dacă veți permite ca și inima voastră să fie înălțată, să deveniți mândri de noua voastră poziție, sau dacă veți rămâne umili.

Dacă veți deveni mândri, diavolului i se va permite să vă distrugă poziția, iar voi veți plăti un preț mare.

Dacă veți umbla cu înțelepciune, așa cum a făcut Daniel, Domnul spune că veți fi persecutați. Persecuția va fi intensă și nu vă veți bucura de ea, dar vă va MĂRI foarte mult răsplata, atât pe pământ, cât și în cer.

Domnul spune să vă spun: Alegeți astăzi cui veți sluji și sfințiți-L pe Domnul Dumnezeu în inimile voastre; și fiți gata totdeauna să răspundeți cu blândețe și cu frică oricărui om care vă pune la încercare pentru a dovedi nădejdea voastră, pentru că veți fi chemați să răspundeți.

Acesta este doar începutul timpului de suferință, urmează mult mai mult. Trebuie să învățați să fiți mereu pregătiți. Trebuie să învățați să umblați cu curaj, căci mulți vor muri pentru răspunsul pe care îl dau și nimeni nu știe când îi va veni vremea să vorbească."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=429120819384283&set=a.40380801524889

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu