joi, 17 noiembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 14 NOIEMBRIE 2022 - Pentru că ei iubesc lumea

"Eu am creat lumina și Eu pot lua această lumină. Aroganța celor răi îi duce în rătăcire. Ei cred că pot crea lumina, dar Eu le voi arăta că se înșeală.

Cei răi cred că pot crea hrana, dar se înșeală - nu pot crea din ce fac mâncare atunci când le-o iau. Ei cred că vor avea destul, dar se înșeală. Le voi arăta greșeala căilor lor, pe măsură ce tot ceea ce este în Cuvântul Meu Sfânt începe să se întâmple în jurul lor pentru a le arăta că Eu sunt real (simt că se referea la Cartea Apocalipsei). Unii se vor întoarce la Mine atunci, dar mulți nu vor face acest lucru. Unii Mă vor blestema cu ultima lor suflare în timp ce vor încerca să se agațe de viața pe care Eu Însumi le-am dat-o pentru că iubesc lumea. Ei nu și-au pus nădejdea în lucrurile de sus, ci în cele de jos.

Copiii Mei prețioși, veți fi în curând aici, acasă, cu Mine. Ațintiți-vă ochii la Mine și nu vă temeți că veți duce lipsă în ceea ce va urma. În timp ce vedeți aceste evenimente pe care nu v-ați gândit niciodată că le veți vedea, amintiți-vă că vă țin în palma mâinii Mele puternice și sunt foarte capabil să vă protejez și să vă asigur hrana, așa cum am făcut cu poporul Meu Israel în deșert.

Credeți doar ceea ce v-am spus".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=439243198372045&set=a.403808015248897

Un comentariu: