sâmbătă, 26 noiembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MARȚI, 22 NOIEMBRIE 2022 - Eu veghez asupra voastră

"Valul se schimbă acum pentru poporul Meu. Foarte curând vor începe miracolele Renașterii Recoltei Mele Finale care îi vor atrage pe mulți la voi. Pe măsură ce aceste miracole dau mărturie despre Mine, va apărea persecuția și va deveni foarte dură. Duhul Meu va locui puternic în voi în aceste vremuri. Nu vă temeți pentru că Eu pot să previn orice durere în ceea ce îndurați și pot să vă chem rapid în cer atunci când va veni vremea voastră. Credeți aceasta și așa va fi dacă aceasta vă este este soarta.

În acest timp al miracolelor, nu voi refuza niciun lucru bun celor care lucrează pentru Împărăția Mea. Nu voi refuza niciun lucru bun celor care slujesc celor pierduți, nevoiași și oprimați. Voi răspunde  rugăciunilor pe care ei le-au rostit timp de zeci de ani de pe pământ. Îi voi uimi și încânta pe toți copiii Mei adevărați care lucrează în acest timp pentru a aduce suflete în Împărăția Mea.

Deși răul vă persecută, Eu veghez asupra voastră."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=445149537781411&set=a.403808015248897

Un comentariu:

  1. Vreau sa va multumesc in numele tuturor ce intra pe acest blog/site , si va distribuie mesajele DIVINITATII , caci suntem multi , .....chiar daca nu facem comentarii aici , deci aveti tot respectul nostru pt ceea ce faceti........

    RăspundețiȘtergere