joi, 24 noiembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 19 NOIEMBRIE 2022

REPOSTAT: Reflectați, 6 mai 2020

"Copiii Mei, în această perioadă vor începe să se întâmple în jurul vostru multe evenimente care pun în mișcare planul Meu de a aduce sfârșitul tuturor lucrurilor pe pământ. Nu vă temeți când vedeți că aceste lucruri se întâmplă. Lăsați-vă inimile să se elibereze de afecțiunea pentru ceea ce este pe pământ, căci în curând va trece. Puneți-vă afecțiunile pe lucrurile de sus, unde veți fi în curând cu Mine.

Reflectați asupra inimii voastre și asupra adevăratelor voastre intenții în timp ce vă continuați ziua și pocăiți-vă dacă găsiți acolo păcat, pentru ca Eu să vă iert.

Lumea din jurul vostru se întunecă cu fiecare minut și în curând va deveni o mizerie pentru toți cei care locuiesc acolo. Eu nu doresc ca voi să vă găsiți printre ei.

NOTĂ: În ceea ce privește ultimul rând al acestui mesaj, Domnul mi-a dat de înțeles că, pe măsură ce avansăm spre sfârșit, încercările vor deveni din ce în ce mai intense, pentru a-i atrage pe oameni la pocăință și că cei care au refuzat procesul anterior de purificare al Domnului, vor experimenta purificarea în acest timp. Să nu ne găsim printre cei care se află încă acolo înseamnă, așadar, că Îi permitem Lui să ne corecteze și să ne schimbe acum."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=442985467997818&set=a.403808015248897

Un comentariu: