luni, 21 noiembrie 2022

Regina Sfântului Rozariu, 28 octombrie 2022, Valentina Papagna

 În timpul rugăciunilor mele de dimineață, îngerul a venit și mi-a spus: "Cu toată durerea și suferința prin care treci, vreau să te duc la Maica Sfântă, căci ea te așteaptă în Rai. Ea îți va explica diferite lucruri". Am înțeles că, fiindcă acum este sfârșitul lunii octombrie, luna în care Sfânta Fecioară Maria este foarte puternică ca Regină a Sfântului Rozariu, de aceea o vizitez pe Sfânta Mamă.

Am ajuns în Rai, iar îngerul m-a dus într-o clădire. De îndată ce am intrat, am fost uimită de viziunea din fața mea. Mi-a tăiat respirația. Nu erau decât trandafiri! Trandafiri roz și trandafiri de un roz mai intens, aproape roșu. Nu știam încotro să mă uit, căci totul era atât de frumos. În mijlocul acestor trandafiri magnifici stătea Sfânta Fecioară Maria. Era îmbrăcată toată în alb cu o mantie albastru deschis. Am îngenuncheat în fața Mamei Binecuvântate și am spus: "O, Mamă Binecuvântată, sunt atât de fericită. Nu am văzut niciodată ceva atât de frumos".

Dintr-o dată, a apărut ceea ce părea a fi un mic magazin de papetărie. În el, puteam vedea carnețele și alte articole frumoase. Am fost atât de copleșită încât am spus: "O să cumpăr niște felicitări de Crăciun! Și am de gând să cumpăr o mulțime de lucruri". M-am uitat apoi la aceste carnețele și, când le-am deschis, fiecare pagină era plină de trandafiri. Trandafiri peste tot! Am luat apoi un dosar, care era puțin mai mare decât celelalte. Am spus: "Oh, o să-l iau pe acesta. Pot să scriu mesajele din Rai în el".

Când am deschis dosarul, pagina era plină de trandafiri. M-am întors la pagina următoare; și aceasta era plină de trandafiri. Paginile următoare erau toate la fel, trandafiri peste tot. Am spus: "Nu am unde să scriu!".

Lângă Sfânta Fecioară, în dreapta ei, era o vază imensă cu și mai mulți trandafiri. Unii dintre trandafiri erau albi. Doi trandafiri albi păreau să atârne, așa că m-am ridicat și am încercat să-i pun înapoi în apă. În timp ce făceam asta, am observat că aveau rădăcini care creșteau de la baza tulpinilor, așa că i-am pus înapoi în centrul vazei, în apă.

Am îngenuncheat și i-am spus îngerului: "Aveam de gând să iau o felicitare, o felicitare de Crăciun sau ceva de genul acesta, dar peste tot sunt trandafiri, trandafiri, trandafiri."

Apoi, Maica Sfântă a spus: "Știi de ce te-am chemat aici? Copiii de pe pământ care se roagă Rozariul, aceștia sunteți voi, copiii mei! Voi sunteți deja în grădina mea. Când vă rugați, sunteți deja în Rai ca o floare".

Vedeți, este sfârșitul lunii octombrie și, cu siguranță, Maria este Regina Rozariului."

Ea a zâmbit și a spus: "Vedeți, aceasta este răsplata voastră și este frumos. Continuați să vă rugați, continuați să vă rugați, continuați să împărtășiți".

Erau trandafiri peste tot.

După ce m-am întors cu îngerul, am spus: "Nu am mai trăit niciodată așa ceva".

Îngerul a spus: "Vedeți, Maica Sfântă vrea să vedeți și să experimentați ce înseamnă Rozariul. Ea vrea ca tu să continui să te rogi și să răspândești Rozariul și să le spui și altora să se roage, și totul este răsplătit."

"Vezi, acesta este un dar pe care l-ai primit astăzi. Ai mers să o vezi pe Maica Sfântă, să fii în prezența ei. Ea transformă totul în ceva frumos". Nu-mi venea să cred cât de frumos era totul.

Mai târziu, în acea zi, am mers la biserică, la Sfânta Liturghie, urmată de Rozariul Cenaclului. În timpul Rozariului, Maica Domnului a apărut și a spus: "Ceea ce ai trăit, ceea ce ți-am arătat în această dimineață în Rai, vreau să le împărtășești copiilor mei. Eu sunt cea care vă protejează. Sunteți sub protecția mea. Trandafirii pe care vi i-am arătat sunt grădina Rozariului și, ca o floare, voi sunteți deja în grădina mea." Asta înseamnă Inima ei Imaculată.

Ea a spus: "Continuați să vă rugați, nu vă temeți și nu ascultați pe nimeni și nu vă temeți de ceea ce va veni în lume, pentru că eu sunt cea care vă conduce și vă protejează".

Mulțumim, Maică Sfântă, pentru că ați împărtășit cu noi o experiență atât de frumoasă.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/valentina-papagna/2022/november/16/queen-of-the-most-holy-rosary/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu