joi, 24 noiembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX LUNI, 21 NOIEMBRIE 2022 - Valurile se vor schimba

 "America, ești o națiune care s-a mărit cu binecuvântările tale. Te complaci în abundență chiar și acum, când mareele încep să se schimbe. Aceste valuri vor curge foarte curând împotriva voastră și veți cunoaște nevoia. Mare nevoie. Oamenii din lume care trăiesc în tine vor cunoaște o lipsă și mai mare, pentru că Eu nu voi asigura hrana celor care M-au negat și care își bat joc de Cuvântul Meu sfânt și de marele sacrificiu al Fiului Meu.

Sunteți cu adevărat plini de binecuvântări, dar în curând nu veți mai fi, deoarece Eu voi îndepărta aceste binecuvântări de la voi. Și ele nu se vor mai întoarce niciodată. Poporul vostru dorește o națiune fără Mine în ea, așa că le voi da asta. Totuși nu o vor dori când va fi a lor, când poporul Meu și tot ce este de la Mine va fi îndepărtat departe de ea. Abia atunci își vor da seama că nu a fost deloc ceea ce și-au dorit, dar va fi prea târziu pentru ei, deoarece vor fi dați pe mâna păcatului pe care îl doresc atât de mult acum.

Pregătește-te, America, să-ți întâlnești soarta". https://www.facebook.com/photo/?fbid=444481101181588&set=a.403808015248897

Un comentariu: