marți, 22 noiembrie 2022

Dezinfectantul de mâini nu este bun pentru voi, 14.10.2022, Valentina Papagna

Domnul nostru îmi spunea adesea: "Valentina, îți voi da un mic sfat. Oamenii folosesc foarte mult această soluție de dezinfectare (pentru mâini) pentru că ei cred că este bună, dar eu vă spun că nu este bună pentru voi, pentru niciunul dintre voi."

"Oamenii îl pun (îl aplică), crezând că îi va proteja de germeni. De fapt, atunci când îl freci, închizi porii pielii și, pentru că toată pielea respiră și are mulți pori, cu acest dezinfectant, îl pui ca un sigiliu pe piele."

"Pielea trebuie să respire, iar dezinfectantul este ca un silicon; acoperă germenii și închide porii".

"Vă sfătuiesc să vă lăsați mâinile așa cum sunt, așa e cel mai bine, iar atunci când puteți, spălați-le în apă rece sau caldă cu mult săpun, iar asta vă va scăpa de germeni - apa și săpunul sunt cele mai bune!".

" Dacă aplici doar dezinfectantul, acesta acoperă germenii pe care îi porți atunci când atingi lucrurile. Germenii se reproduc sub pecetea acestui dezinfectant, iar acest lucru poate avea multe consecințe, cum ar fi erupții cutanate, chiar dacă nu imediat, dar oamenii vor experimenta acest lucru."

"Dezinfectantul are un fel de substanță chimică în el care poate pătrunde în porii tăi și poate intra în corpul tău, ceea ce nu este sănătos. Substanța chimică nu este bună pentru pielea ta."

Îți mulțumim, Doamne Iisuse, pentru acest sfat și protejează-ne de substanțele chimice care ne pot afecta organismul.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=622306239583433&set=gm.2273534392803100&idorvanity=341523382670887

Un comentariu: