luni, 28 noiembrie 2022

Mă uit la ostensoriu, Ostia nu mai este... și Isus spune" - Avola, 6 iunie 2010 - Corpus Christi (Sărbătoarea Trupul și Sângele Domnului)

 Mesaj privat de la Domnul Isus"

Giuseppe Auricchia: "Sunt în biserică pentru Sfânta Liturghie. După Sfânta Împărtășanie, văd un frumos Ostensoriu pe altar. Simt imediat prezența Domnului în Ostia Euharistică. Am o viziune deosebită despre Isus. Cu mâna arată spre Cetatea Sfântă, Roma, și spune:"

Domnul Isus: "Roma, Roma vei plânge pentru păcatele tale".

Giuseppe Auricchia: "Mă uit la ostensoriu, Ostia a dispărut, iar Isus spune:"

Domnul Isus: "Copiii Mei, Eu voi fi cu voi până la întoarcerea Mea. Am instituit Sacramentul Meu în Pâine și Vin, cu Trupul și Sângele Meu, pentru ca voi să vă hrăniți cu mana Mea cerească, așa cum s-au hrănit părinții voștri cu mană din cer. Copii, apreciați această oportunitate pe care o aveți acum, de a veni în fața Sfântului Meu Sacrament pentru a-Mi aduce onoare și laudă. Eu sunt sângele vostru vital pentru a vă menține credința fermă și sănătoasă din punct de vedere spiritual. În curând va fi greu să găsiți Sfântul Meu Sacrament, va trebui să vă ascundeți sub pământ în secret, de aceea ai văzut ostensoriul gol. În acel timp trebuie să păstrați Prezența Mea. Preoții Mei credincioși vor rămâne uniți Papei Benedict al XVI-lea și va fi de asemenea dificil să îi găsiți.

 Rugați-vă, copiii Mei, cu toții împreună, ca să fiți salvați în acel timp, prin harul Meu.

 În această zi Sfântă a Sărbătorii Mele, vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Isus Cristos".

 "Nu voi mai da lumină lunii, stelele se vor întuneca"

"Va veni o vreme când soarele nu va mai da lumină"

 "Vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori"

 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02xHa4ZfCtYKPNzw4dCd6ML5nRtBWsTsFwuR3TsitdcgsMhq6qZQfZRveQgN2FeKngl&id=100008308455716

Un comentariu: