marți, 29 noiembrie 2022

Judecata inevitabilă a Domnului se apropie, 21 noiembrie 2022, Shelley Anna

Un mesaj de la Domnul

Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Iubiții Mei, primiți Milostivirea Mea Divină care se revarsă pentru toți. Confuzia a lovit inimile omenirii, deoarece o mare amăgire pune stăpânire pe înlocuirea Euharistiei Mele și a poruncilor Tatălui Dumnezeu. Ieșiți din această falsă religie care îl prefigurează pe anticrist. Împărăția lui s-a ridicat în timp ce gropile iadului renunță la entitățile demonice pentru umanitate, unde vor pune stăpânire pe sufletele care nu sunt consacrate Inimii Mele Sfinte. Acesta este ceasul lui de a acționa, Eu sunt singurul vostru refugiu sigur.

Mergeți în lumina iubirii Mele, acolo unde întunericul nu domină.

Iubiții Mei, CONVERTIȚI-VĂ și îndepărtați-vă de lucrurile acestei lumi care vă fac să vă poticniți și luptați pentru sfințenie în timp ce Mă urmați. Rugați-vă pentru Milostivirea Mea Divină. Judecata Mea particulară va face în curând o pauză în care întreaga umanitate va fi confruntată cu judecata Mea care este inevitabilă.

Eu vă iubesc și doresc ca NIMENI să nu piară. Milostivirea Mea este pentru toți. Așa vorbește Domnul.

Un mesaj de la Mama noastră Binecuvântată

Maica Noastră Binecuvântată Împodobită în lumină strălucitoare spune:

Iubiții mei copii, nu abandonați Rozariul meu de Lumină, o armă foarte puternică împotriva tuturor viciilor, care îl orbește pe adversarul vostru și îi demască intențiile rele. Eu vă voi arăta mereu calea, făcând vizibilă mântuirea voastră, care poate fi obținută numai în Fiul meu, Isus Cristos.

Copiii mei, rugăciunile voastre să fie neîncetate, pentru că ora a devenit foarte târzie.

A început o adaptare la biserica falsă, pe măsură ce omenirea acceptă învățăturile doctrinelor false, care sunt aruncate din gurile profeților falși.

Iubiții mei copii, judecata Fiului Meu va fi pusă în curând în fața inimilor omenirii.

Rugați-vă pentru Milostivirea Divină a Fiului Meu care se revarsă pentru toți.

Nu-L lăsați pe Fiul Meu să vă iasă din gânduri, meditați la cuvântul Său, rămânând în comuniune constantă cu El, locuind mereu în Inima Sa Sfântă, unde Eu vă acopăr cu mantia Mea.

Copiii mei, rugați-vă pentru America care se prăbușește în întuneric; de tirania comunismului.

Ordinea lui Antihrist acum prefigurează lumea. Dar un întuneric mistuitor va pune în curând stăpânire pe împărăția lui antihrist, unde va fi plâns și scrâșnirea dinților.

Copiii mei, amintiți-vă mereu de promisiunile mele și rugăciunile voastre să fie neîncetate.

Așa vorbește Mama voastră Iubitoare.Nu abandonați Rozariul Meu de Lumină.

Confirmare din Scripturi

Ea va naște unui fiu și-i va pune numele Isus, căci el va mântui poporul său de păcatele sale. - Matei 1:21

Pleacă-ți urechea spre mine, grăbește-te să mă eliberezi; fii pentru mine o stâncă de scăpare, o cetate întărită, ca să mă mântuiești! Tu ești stânca mea, cetatea mea, pentru numele Tău, condu-mă și călăuzește-mă. Fă-mă să ies din lațul pe care mi l-au întins, căci tu ești tăria mea! În mâinile tale îmi încredințez duhul; tu mă vei mântui, Doamne, Dumnezeule adevărat. - Psalm 31:2-5 

Învață-mă, Doamne, calea Ta și voi umbla în adevărul Tău; dă-mi o inimă simplă, ca să se teamă de Numele Tău! - Psalmi 86:11

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/november/21/the-lord-s-inescapable-judgement-draws-near/

Un comentariu: