miercuri, 23 noiembrie 2022

Pruncul Iisus cu lacrimi de sânge, 7.10.2022

 În această dimineață, în timp ce mă rugam la Angelus, a venit Sfânta Fecioară Maria cu Pruncul Isus.

Avea în jur de opt luni și purta un halat alb, ca o cămașă de noapte. Sfânta Fecioară Maria purta o frumoasă rochie albă cu o mantie. Nu i se putea vedea decât puțin din picioarele goale, degetele de la picioare.

Ea a spus: "Știu cât de mult Îl iubiți pe Fiul meu și de aceea vine la voi ca un copilaș. Spune-i că îl iubești și astfel îl faci fericit și îl consolezi".

În timp ce Sfânta Fecioară îmi vorbea despre micul Isus, eu mă jucam cu El. Dar am observat că nu era fericit, ci mai degrabă neliniștit, mișcându-se și întorcându-se. Dintr-o dată, s-a întors spre mine și am observat că îi ieșea sânge din ochiul drept. Se uita la mine foarte trist.

Mi-a apărut o batistă în mână și mă pregăteam să-i șterg Sfântul ochi, dar mi-am spus: "Mai bine îi cer permisiunea Sfintei Fecioare Maria".

Dintr-o dată, o tristețe profundă mi-a cuprins inima, încât îmi venea să plâng, văzându-l pe Pruncul Iisus plângând lacrimi de Sânge. A pornit din colțul ochiului și a căzut pe fața Lui. Era o lacrimă foarte groasă de Sânge.

I-am spus: "Poate ar fi mai bine să șterg lacrima cu o batistă".

Sfânta Fecioară Maria Preasfântă, pe un ton serios, a spus: "Nu! Nu-l șterge. Las-o așa."

"Fiul meu încearcă să vă arate cât de mult suferă pentru omenire, plângând până la punctul în care nu mai poate plânge lacrimi normale, ci lacrimi de Sânge".

"Știi cât de dureros este? Din cauza tuturor abuzurilor, sacrilegiilor și refuzurilor pe care le primește". "El este negat, este abuzat și este sacrilegiat".

"El plânge pentru atâția copii nevinovați care sunt uciși, pentru atâția care mor de foame, pe care nimeni nu-i ajută, deși sunt atât de mulți bogați și milionari în lume. Își închid ușile pentru cei mai puțin norocoși. Lăcomia și răul pun stăpânire pe lume".

"Fiica mea, Valentina, aș putea să continui și să-ți spun cât de mult îl jignește păcatul pe Fiul meu. Dar vreau să le amintești copiilor mei să se roage Sfântul Rozariu și să se încurajeze unii pe alții. Sfântul Rozariu este cea mai puternică rugăciune împotriva tuturor relelor, iar tu primești multe haruri speciale".

"Eu sunt Regina Sfântului Rozariu și vă conduc la Fiul meu Isus. Astfel, toate îi dau mângâiere pentru ca în schimb să vă binecuvânteze cu multe haruri și binecuvântări".

Comentariu : Cum poate Domnul nostru să fie fericit când vede tot ce se întâmplă în lume? Trebuie să ne rugăm mai mult pentru convertirea păcătoșilor.

Micul meu Isus, te iubim. La sfârșit, Domnul Isus a spus: "Acum înțelegeți de ce Mi-am vărsat lacrimile de sânge pentru toate aceste rele".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=621559329658124&set=gm.2272604312896108&idorvanity=341523382670887

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu