duminică, 13 noiembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 6 NOIEMBRIE 2022

Repostat: De ce spuneți că sunteți ai Mei? - 26 iunie 2011

"Am multe cuvinte de spus poporului Meu, ca să se pregătească și să fie gata pentru ceea ce va veni, ca să nu fie prins pe nepregătite, așa cum va fi lumea pentru venirea celui rău.

Poporul Meu piere din cauza lipsei de cunoaștere, dar își umple viața cu tot ce este din lume și atât de puțin din Mine sau din cuvântul Meu. Televizoarele lor aduc murdărie și ei o primesc noapte de noapte, umplându-se de gânduri păcătoase și de plăceri lumești, iar acest lucru nu este de la Mine. Eu nu sunt deloc mulțumit de acest lucru.

De ce spuneți că sunteți ai Mei și vă saturați cu murdăria acestei lumi? Oare nu știți? Nu vedeți că acest lucru Mă nemulțumește? Că dușmanul are tot mai mult acces în viața voastră prin ușile pe care i le deschideți? Nu înțelegeți că Eu sunt sfânt? Nu vedeți cum căile lui vă contaminează gândirea și, prin urmare, comportamentul vostru?

Nu vă lăsați înșelați, micuților, crezând că nu văd sau că nu-Mi pasă când vă folosiți de distracțiile și plăcerile lumești, când gândurile voastre sunt pline de păcat, de pofte, de lăcomie și de crimă.

De ce nu vă pregătiți în cuvântul Meu pentru ceea ce va urma? De ce pierdeți ore și zile prețioase cufundându-vă în lume, când sunt atât de multe în joc? Nu vă gândiți că Îmi veți da socoteală pentru ceea ce ați făcut și pentru tot ceea ce ați lăsat nefăcut?

Așa cum mintea voastră se umple de lume, tot așa sunt și conversațiile și acțiunile voastre. Arătați și acționați ca lumea, copiii Mei, iar acest lucru nu Îmi este deloc plăcut.

Doresc să petreceți mai mult timp în prezența Mea, timp departe de lume și de murdăria ei, pentru că ea este contaminată de cel rău și este calea spre distrugere.

Cât de mult doresc ca voi să vă gândiți la Mine și la Cuvântul Meu și să urmați căile Mele, dar voi v-ați abătut la altul a cărui intenție este să vă distrugă.

Întoarceți-vă la Mine ca să vă pot ține în siguranță, ca să vă pot ascunde de răul care vine, ca să vă pot hrăni în vremuri de foamete și să vă spun cuvinte de mângâiere ca să nu vă temeți de ceea ce veți vedea."

https://www.facebook.com/photo?fbid=433813235581708&set=a.403808015248897

Un comentariu: