luni, 28 noiembrie 2022

Avola, 11 iunie 2010 - Sfânta Inimă a lui Isus

 Mesaj privat al Domnului Isus

Giuseppe Auricchia: "Sunt în biserică la ora 9.00 pentru Sfânta Liturghie. După împărtășanie, îl văd pe Isus și iată ce-mi spune: "

 "Copiii Mei, în această zi a sărbătorii Mele vă spun că la început omul avea o anumită inocență, dar când răul a intrat în lume, nu a mai fost la fel. Chiar și în timpul în care trăiți, vedeți o mare decadență a moralității care a ajuns la culmea răului, iar soluția este doar Purificarea Mea.

 Copiii Mei, Eu trebuie să vin în Dreptatea Mea, pentru că oamenii nu au recunoscut timpul harului Meu. Măsura păcatului este la apogeu, dar credincioșii Mei nu vor primi nici un rău.

 Voi veni peste lumea păcătoasă cu un tunet teribil, într-o noapte rece de iarnă.

 Un vânt de sud foarte cald va preceda această furtună și gândiți-vă că grindina va săpa în pământ. O masă de nori roșu aprins, fulgere devastatoare se vor dezlănțui, dând foc și reducând totul în praf. Într-o noapte voi veni în lume, nu la fel de umil ca la Betleem, ci cu toată Măreția și Puterea pe care numai Cristos o poate avea.

 Toată lumea va simți o mare panică. Pământul va fi zguduit de cutremure puternice. Cerul va fi aprins ca un cuptor de foc. Multe orașe vor fi complet distruse. Oamenii se vor ridica unii împotriva altora. Demonii vor ieși din iad și vor cutreiera pământul în forme murdare și își vor arunca mânia asupra muritorilor.

 Îngerii și Preasfânta Mea Mamă, uniți cu Mine, vor proteja viața sufletelor celor drepți. Acest timp va fi limitat la câteva zile, dar pentru cei care vor supraviețui va părea că nu are sfârșit.

 Cei care nu M-au cunoscut niciodată Mă vor cunoaște.

 Cei care nu au auzit Cuvintele Mele vor muri de groază.

 Nu voi mai da lumină lunii, stelele se vor întuneca și pământul va fi pustiu.

 Va veni o vreme când soarele nu va mai lumina, cerul va fi devastat, dar îl veți vedea pe Fiul Omului apărând pe cer și toate popoarele își vor cere iertare.

 Îl vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori, cu mare Putere și Glorie.

 Giuseppe! Nu-ți fie teamă, aceasta este o profeție și a fost dezvăluită, spune-o acum tu cu curaj și bucurie, micul Meu martor viu pe pământ. Binecuvântându-vă, Eu voi fi cu voi până la sfârșitul lumii, Isus Cristos.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02xHa4ZfCtYKPNzw4dCd6ML5nRtBWsTsFwuR3TsitdcgsMhq6qZQfZRveQgN2FeKngl&id=100008308455716

Un comentariu: