marți, 8 noiembrie 2022

"TATĂ, VREAU SĂ FIU CU TINE!" - Carbonia, 26bis.10.2022, locuțiunea de la ora 16:49

DUMNEZEU TATĂL SPUNE:

Cu mare durere îi chem astăzi înapoi la Mine pe toți cei care sunt departe de Dumnezeu, pe toți cei care au ales calea pieirii, care încă își bat joc de Lucrarea lui Dumnezeu!

Iubiții Mei copii, a venit timpul să vă întoarceți repede la Dumnezeul vostru Creator.

A SOSIT ORA ALEGERII! A VENIT CEASUL MANIFESTĂRII LUI DUMNEZEU ÎN CERURI!

Ora tună în blestemul lui satana aici, pe Pământ, dar omul tot nu-și deschide ochii și continuă în pierzare; el continuă să facă ceea ce Dumnezeu a interzis.

CELE ZECE PORUNCI AU FOST ACUM CĂLCATE DE OAMENI, ei preferă lucrurile simple ale acestei lumi, cele care dau fericire propriei ființe, și neglijează spiritul, neglijează ceea ce Dumnezeu cere cel mai mult: PURIFICAREA SPIRITULUI ȘI TÂNJIREA SPRE "LUCRURILE" LUI DUMNEZEU ȘI NU SPRE CELE DE PE PĂMÂNT.

Pământul arde, în curând se va deschide și își va scuipa răul.

FOCUL VA VENI PESTE PĂMÂNT ȘI TOTUL VA ARDE, VA FI PLÂNS ȘI SCRÂȘNIREA DINȚILOR!

MAI MULȚI VULCANI SE VOR DESCHIDE SIMULTAN!

DE ASEMENEA, FOCUL VA CĂDEA DIN CER PRIN INTERMEDIUL UNUI ASTEROID CARE SE ÎNDREAPTĂ SPRE PĂMÂNT.

Copiii Mei, încă nu ați înțeles prin ce veți trece, încă nu vă opriți să gândiți, ... NU RESPECTAȚI APELURILE LUI DUMNEZEU!

Copiii Mei, voi ați fost creați cu iubire și pentru iubire, Dumnezeu s-a dat pe Sine Însuși pentru mântuirea voastră, dar voi refuzați Viața, ... mergeți spre moartea veșnică.

Inima Mea este în lacrimi, este îndurerată de durere, copiii Mei, lacrimile Mele curg în râuri și inundă întregul Pământ! Pământul a devenit o mare de lacrimi, dar lacrimi de sânge! ... lacrimi fierbinți pentru durerea prin care Îi faceți să treacă pe Dumnezeul vostru Creator și Mama voastră cerească.

DESTUL!

Este tunetul lui Dumnezeu care tună în inimile voastre, în mințile voastre, în urechile voastre! Este tunetul lui Dumnezeu, tunetul puternic care va veni în dreptate și vă va da la o parte dacă nu veți fi găsiți vrednici să fiți luați de Cer.

Veți fi lăsați singuri, veți fi lipsiți de tot, veți fi puși în condiții de reală suferință.

Suferința este pe cale să intre în această lume: cea mai mare suferință pe care a cunoscut-o vreodată lumea, dar omul încă nu înțelege, nu ascultă, este îndrăzneț și merge pe drumul său. El nu-și cere iertare pentru păcatele sale, nu alege să renunțe la păcat pentru Lucrurile din Ceruri.

Respectul pentru iubirea lui Dumnezeu nu mai există în om, nu mai există Dumnezeu în om! În om există acum satana, există cel care suge sângele vieții!

În venele omului nu mai există sângele care aparține lui Dumnezeu, simbolul lui Dumnezeu, ci simbolul satanic.

Atenție, copiii Mei! Atenție! Ați făcut o alegere greșită, ați ales o cale pe care nu trebuia să o străbateți, acum va fi plâns și scrâșnirea dinților, ... va fi cu adevărat durere, SÂNGELE VA IEȘI DIN OCHII VOȘTRI, AȘA CUM IESE DIN OCHII CREATORULUI VOSTRU DUMNEZEU ȘI A MAMEI VOASTRE CEREȘTI.

O, cât aș vrea ca în acest moment poporul Meu să se pocăiască și să se întoarcă la Mine, să Mă îmbrățișeze și să-Mi spună:

TATĂ, VREAU SĂ FIU CU TINE! MĂ CĂIESC PENTRU TOT CE AM FĂCUT, PENTRU TOATĂ DUREREA PE CARE V-AM PROVOCAT-O! VREAU SĂ MĂ CONVERTESC PENTRU A FI FIUL TĂU PENTRU TOTDEAUNA!

DĂ-MI, DOAMNE, POSIBILITATEA DE A ȘTERGE ORICE PĂCAT DIN VIAȚA MEA ȘI DE A MĂ PUTEA OFERI ȚIE PENTRU TOTDEAUNA, ÎN "TOTUS TUUS"("CU TOTUL AL TĂU"), AȘA CUM DOREȘTI.

Calea pe care ați ales-o este o cale a condamnării veșnice, copiii Mei, timpul se scurge, Eu am spus că "TIMPUL S-A ÎNCHIS" pentru că s-a terminat! Istoria se termină aici, timpul este acesta, nu mai este timp, ori vă pocăiți acum, ori altfel nu veți mai avea scăpare, copiii Mei, va trebui să treceți cu adevărat prin Iad pe acest Pământ.

Vă invit din nou să vă deschideți ochii, să vă deschideți inima și să rostiți cuvinte bune pentru Dumnezeul vostru: ...nu mai blestemați, oferiți-i cu adevărat totul lui Dumnezeu și împărtășiți totul pentru realizarea Planului lui Dumnezeu.

Sunt aici, sunt aici așteptând să văd lucrurile voastre minunate, sunt aici așteptând să-Mi văd dorința Mea, Voința Mea împlinită asupra voastră, ... asupra copiilor Mei și asupra acestei Coline.

Lăudat să fie Isus Cristos. În veci să fie lăudat.

Slăvite să fie Preasfintele Inimi ale lui Isus, Maria și Iosif. Acum și întotdeauna.

Rugați-vă Sfântului Iosif pentru mijlocirea sa, rugați-vă Preasfintelor Inimi ale lui Isus și ale Mariei.

Copiii Mei, fiți vigilenți, în orice moment vă puteți afla în iad, deja aici pe pământ!!!

Vă iubesc, vă binecuvântez și vă aștept pe toți convertiți la Mine! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8172971399411591&set=a.242597375782406

Un comentariu: