miercuri, 16 noiembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 13 NOIEMBRIE 2022

Trebuie remarcat faptul că Domnul m-a pus să încarc ACEASTĂ REPOSTARE cu mai bine de 10 luni înainte pentru această dată exactă. Nu știu de ce.

Repostare:Timpul lui Esau, MIERCURI, 28 octombrie 2020

   "Din când în când, Domnul îmi dă o viziune despre ceea ce se va întâmpla pe pământ, astfel încât să-i pot avertiza pe alții. Mă gândeam la lumea noastră în timpul meu de liniște cu Domnul, dis-de-dimineață, și am început să simt puternic acest timp în care am intrat. Impresiile au început să vină rapid și am început să văd scene în duh, iar eu am început să tastez ceea ce vedeam. Am avut un sentiment profund de tristețe care se ridica în spiritul meu odată cu aceste scene. Tristețea a început cu câteva zile în urmă și m-am întrebat de ce a apărut.

   Un timp de mare întuneric și multă lipsă este la ușa noastră. Un timp atât de disperat - cum nu am mai trăit niciodată aici, în America. O perioadă fără locuri de muncă, fără distracție și fără bucurie. Cea mai apropiată comparație la care mă pot gândi este Marea Depresie, dar chiar și în Marea Depresie a existat sărbătoare pe ici, pe colo. În această perioadă întunecată nu văd nimic din toate acestea.

   Mi se arată că El a aranjat ca toate celelalte să fie îndepărtate pentru ca noi să ne concentrăm doar asupra Lui. Este mila Lui, dar se va simți ca orice altceva în afară de milă.

   Văd frig - un frig de îți îngheață oasele și nici măcar lămpi pâlpâind, cămine calde sau plăpumi care să ne țină de cald. Văd apă aromatizată în loc de tocană sățioasă pe care să o mâncăm în frig. Văd foarte puțină lumină și ceea ce este acolo este foarte slabă. Și lumina spirituală este la fel.

   Văd oameni care stau nemișcați în casele lor, ca și cum ar aștepta ceva, și văd disperare pe fețele lor. Nimeni nu pare să se miște sau să meargă undeva, dar nu mi se arată de ce. Să fie din cauză că le este frig? Sau sunt ținuți prizonieri cumva? Și îmi dau seama că nu văd niciun copil. Nu văd nicio persoană sub 20 de ani în aceste scene. Unde au plecat toți copiii? De ce nu zâmbește nimeni? Nici măcar un singur zâmbet în niciuna dintre scene.

   Și mă întreb dacă mireasa a fost scoasă și cred că da.

   Văd violență, violuri și jafuri când oamenii deja nu au nimic. Văd că mai sunt câțiva care au bogății și îi văd cum le păzesc cu gelozie, pentru că este Dumnezeul lor. Nimic nu-i sperie mai mult decât să-și piardă averea.

   Văd părinți care mănâncă ultima mâncare din bucătăria lor în timp ce copiii lor înfometați dorm. Toată lumea moare de foame. Puținele animale de companie pe care le văd încă aici suferă și sunt aproape moarte de foame. Toată lumea de pretutindeni pare să moară de foame. Ce s-a întâmplat cu toată mâncarea? Sunt vremuri întunecate, într-adevăr.

   Văd oameni mergând pe drumuri în căutarea a ceva oriunde să mănânce, dar văd camioane militare care le spun să se întoarcă la casele lor. Apoi văd un zâmbet, dar este unul drăcesc. Unul dintre acele zâmbete de genul - ori te supui, ori te voi ucide. Și văd că unii dintre oameni trăiesc acum în pădure, pentru că nu au case. Nu au avut bani să le întrețină.

   Văd că nu mai sunt emisiuni de știri la televizor - se pare că nu mai există programe de televiziune - poate că nu mai există electricitate. Poate de aceea luminile sunt atât de slabe. Nu știu dacă se poartă un război, aud doar liniște.

   Și nu mai există niciun guvern. Ce s-a întâmplat cu guvernul nostru?  Nu mai văd capitala noastră. Mă întreb dacă țara noastră a fost atacată și preluată de comuniști. Așa se simte atmosfera - foarte grea, opresivă. Forțată. Ca și cum am fi fost forțați să ajungem în această situație. Nu e de mirare că orice speranță a dispărut.

   Încerc să văd Hollywood-ul și tot ce văd este că nu se fac filme. Mai aproape de casă, de asemenea, nu văd niciun sport care se joacă, nici măcar sporturi de liceu sau de colegiu. Nu mi se arată de ce. De fapt, nu văd nicio școală.

   Văd frig, disperare și deznădejde peste tot. Nimeni nu vorbește despre vreun viitor. Nimeni nu zâmbește. America demult nu mai este țara speranței și a viselor. A devenit un tărâm al disperării.

   Văd câțiva oameni care încearcă să le vorbească liniștiți celor suferinzi despre Domnul, dar oamenii sunt foarte supărați pe Dumnezeu. Îl învinovățesc pentru tot. Faptul că încearcă să vorbească în liniște mă face să cred că mărturia a fost scoasă în afara legii. Nu văd pe nimeni stând și citind Biblia, iar bisericile sunt toate închise.

   Văd câțiva dintre bărbații mai tineri care se satură de situație și spun: "Mă voi înrola în armată! Măcar acolo pot mânca!", iar soțiile și familiile lor îi imploră să nu o facă, spunând că este o condamnare la moarte.

Acesta este Timpul lui Esau - un timp în care mulți își vor da sufletele pentru un bol de supă. Acesta este momentul în care vom alege literalmente între trupul și spiritul nostru. Să vă hrăniți trupul sau să vă păstrați sufletul? Și în acel timp, când va ieși Semnul, îi aud pe oamenii pe care Satana i-a mințit spunând: "Evident că nu există Dumnezeu, din moment ce se întâmplă acest lucru. Mă duc să iau ceva de mâncare!".

   Aceasta este întrebarea tăcută care va fi pusă fiecăruia dintre noi atunci când va fi introdus Semnul fiarei.

   Spune poporului Meu, fiica Mea. Spune-le că Eu sunt singura lor speranță. Spune-le să se apropie de Mine acum, astfel încât să fie cruțați de ceea ce vezi. Cei care Mă refuză pe Mine sunt cei care vor avea această soartă. Cei care Mă refuză și refuză corecția Mea, vor fi corectați prin măsuri mult mai aspre, pe măsură ce voi ridica dușmani împotriva fiecărei națiuni ticăloase care nu Mă recunoaște ca fiind singurul Dumnezeu adevărat, căci le voi da pământurile în mâinile dușmanilor lor."

NOTĂ: Esau a fost fratele rebel al lui Iacov. Esau și-a dat dreptul său de naștere pentru un bol de supă imediat după ce tatăl lor, Isaac, a părăsit această lume.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=438804345082597&set=a.403808015248897

Un comentariu: