sâmbătă, 19 noiembrie 2022

Trăim vremuri periculoase (22.09.2022), Valentina Papagna

 Era în jur de trei fără un sfert după-amiaza. Pentru că mai aveam încă cincisprezece minute înainte de a mă ruga Coronița Milostivirii Divine, m-am dus repede în curtea din spate pentru a arunca niște coji de mere și, în timp ce făceam asta, m-am oprit să smulg un mic petic de buruieni din grădină.

Deodată, Domnul nostru Iisus și Sfânta Fecioară Maria au venit și au spus: "Valentina, fiica noastră, oprește-te din tot ce faci și du-te și roagă-te. Ceea ce faci nu este necesar. Avem nevoie de rugăciunile voastre. Ceea ce faci trece repede și totul este inutil".

"Am venit să vă spunem că pericolul războiului este foarte aproape. Președintele rus vrea să declanșeze un război nuclear periculos. El este hotărât să pornească războiul și să arate lumii cât de puternic este. Este o persoană rea și nedemnă de încredere", a spus el.

"Toate națiunile din toate țările se reunesc pentru a încerca să rezolve acest lucru și să ajungă la un acord, dar obțin foarte puțin. Vă îndemnăm, copiii Mei, să vă rugați și să le spuneți tuturor copiilor noștri să se roage din greu acum pentru această intenție."

"Poate că Dumnezeu Tatăl va interveni și va opri acest lucru, dar depinde de voi, copiii Mei, cum veți răspunde prin rugăciunile voastre. Acum nu este momentul să ignorați ceea ce vă așteaptă pe toți."

"Este o perioadă foarte dificilă și periculoasă. Avertizați-i pe copiii noștri cât mai curând posibil și vă rog RUGAȚI-VĂ, copiii Mei, RUGAȚI-VĂ."

"Rugăciunea este singura soluție și cea care poate opri acest lucru".

Mulțumim Preasfintei Fecioare și Domnului nostru Iisus. Vă rugăm să ne ajutați și să ne protejați.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=581492803664777&set=gm.2222411487915391&idorvanity=341523382670887

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere