vineri, 18 noiembrie 2022

Două mesaje de la Carbonia din 2018 de luat în seamă

 CRUCEA GLORIOASĂ VA FI ACTUL SUPREM AL MILOSTIVIRII MELE!

AL TREILEA SECRET de la Fatima se împlinește în aceste ore care încep acum în blestemul diavolului!

Carbonia, 9.02.2018 ora 19:46-20:12 (manuscris)

Eu sunt Isus, vin în compania Mamei Mele, Maria.

Jertfa Mea a fost pentru voi toți cei care Mă iubiți și Mă adorați, pentru toți cei care ați ales să fiți copiii Mei, cei care într-o zi vor locui în Palatele Mele. Isus vine cu Preasfânta Sa Mamă pentru a vă însoți la CRUCEA GLORIOASĂ!

El vine să vă ia de mână pentru a vă ajuta să urcați pe calea dureroasă. Eu vă voi șterge lacrimile din ochi, vă voi da putere din Mine.

Copiii Mei, slujitori credincioși și drepți, sunteți pe cale să intrați în situația infernală: se vor dezlănțui ororile diavolului pe pământ care va încerca să smulgă de la Mine sufletele copiilor Mei!

Iubita și încântătoarea Mea Mireasă a Duhului Sfânt al Iubirii, intervenția Mea este gata să fie văzută în ochii lumii: voi interveni cu Puterea Mea de Dumnezeu Unic și Adevărat, voi interveni în acest timp!

Inimile voastre vor fremăta pentru că veți simți iubirea Mea în voi, veți vedea măreția Mea și Îmi veți striga toată iubirea voastră.

Vă cer să Mă urmați și să Mă ajutați să recuperez acea rămășiță care nu L-a recunoscut pe SFÂNTUL ISRAELULUI pentru că nu a fost pusă în situația de a-L cunoaște.

LEGEA MARȚIALĂ va începe atunci când dictatorul jură să se străduiască să triumfe; va izbucni RĂZBOIUL și va veni MAREA FOAMETE, mulți oameni vor pieri, dar copiii lui Dumnezeu vor fi în siguranță în Locuințele Sale.

O, voi care așteptați cu nerăbdare acest PAȘTE, cu adevărat vă spun: sunteți deja în Mine, vă țin în brațele Mele și vă duc acolo unde totul este IUBIRE: aleșii Mei vor triumfa cu Mine, vor propovădui Sfântul Meu Adevăr.

Pe drumul dureros spre Calvar, mulți vor cădea din cauza nelegiuirilor lor, alții se vor prosterna în fața Mea cerându-Mi iertare, alții nu vor suporta suferința și Mă vor blestema, vor blasfemia, se vor lepăda de Dumnezeul lor. Copiii Mei, a venit vremea durerii, potirul Meu se umple de păcatele oamenilor, nu voi mai aștepta acest Paște, voi lua cu Mine poporul Meu credincios.

PORȚILE VATICANULUI se deschid deja, regele cel rău este gata să se facă respectat în doctrina sa, va anula tot Cuvântul Meu și va pregăti un nou popor care să-l urmeze.

BISERICA MEA A CĂZUT, FALSUL PROFET a reușit în planul său diabolic, unșii Mei au mușcat momeala și au fost prinși în plasa lui: el va domina, va înrobi popoarele care îl vor urma, Îmi va sfâșia BISERICA în bucăți, va distruge LEGILE MELE pentru a-și marca propriul triumf.

Ca urmare începe SCHISMA, totul decurge conform profețiilor ANUNȚATE în trecut, SCOPUL ESTE SĂ RUINEZE BISERICA LUI DUMNEZEU pentru a-i fura pe copiii Săi.

AL TREILEA SECRET de la Fatima se împlinește în aceste ore care încep acum în blestemul diavolului! COMOARA BISERICII lui Dumnezeu va fi risipită, răufăcătorii vor distruge tot ce aparține lui Dumnezeu și o vor sfâșia.

Bat tobele a moarte! ... jalea copiilor Mei este MARE, diavolul reușește să ocolească obstacolele și să meargă mai departe. Este deja ORA NOUĂ!

Este timpul să beți ultima înghițitură de apă proaspătă, iar apoi, iată, întunericul va pune stăpânire pe voi și vă va târî în mâinile dușmanului, groapa lui așteaptă să ia cât mai multe suflete. CRUCEA GLORIOASĂ va fi ultimul ACT AL MILOSTIVIRII MELE!

Îi voi pune pe copiii Mei în fața Semnului Fiului Omului, acolo vor fi mângâiați și se vor pocăi, mulți se vor întoarce la Viață, alții vor fi pierduți pentru totdeauna. Călăii Mei se bucură deja, închină paharul lor, dar vor avea surpriza să-l găsească amar.

Stați în fața Mea cu vehemență și dragoste adevărată! Stați așa cum vă cer!

Timpul este atât de scurt încât nu veți avea timp să înțelegeți, totul se va dezlănțui brusc! Dumnezeu vă iubește, supuneți-vă Lui pentru a triumfa alături de El.

*******************************************************

URAGANUL ESTE APROAPE, EXPLOZIA NUCLEARĂ VA ALARMA PĂMÂNTUL, MARE VA FI FLAGELUL PE CARE ÎL VA SUFERI ACEASTĂ OMENIRE!!!!

Ceasul al nouălea este pe cale să sosească! - Carbonia, 10.02.2018, ora 1:22/13:50 p.m.

Scrie acum poporului Meu, femeie, ...aceasta este porunca lui Dumnezeu! Alegeți calea care duce spre Casa Tatălui vostru din Ceruri, oamenilor, întoarceți-vă la Iubire și nu vă îndoiți niciodată de Iubirea Lui pentru voi, El ESTE!

Iubiți copii, în bătălia finală, încercați să ieșiți din mizeria Satanei, păstrați-vă conform poruncilor Mele, ca să nu fiți loviți de răutatea lui.

Eu îi iubesc pe toți copiii Mei și vreau să vă salvez pe toți.

Fiți ai Mei, oamenilor, ca să pot interveni pentru a vă salva. Porniți pe drumul vostru spre Cer, nu fiți neghiobi și nu vă îndoiți, timpul este al MARII BĂTĂLII, acum totul se va dezlănțui, FOCUL va incendia PĂMÂNTUL și Apele Mărilor se vor revărsa.

Mulți vor trebui să sufere "dacă" nu s-au apropiat de Cel care poate face toate lucrurile, de Cel care este Dumnezeul vostru Creator.

Armata inamică avansează, Roma va fi în curând înconjurată.

Noaptea va fi foarte ÎNTUNECATĂ pentru că RĂUL întunecat o va învălui.

Iubiți copii, o, voi toți cei care sunteți pe cale să cădeți în plasa dușmanului, cu adevărat EU vă spun: fiți atenți, copiii MEI, stați neclintiți în CUVÂNTUL MEU, nu vă fie teamă să-L slujiți pe Dumnezeul vostru al Iubirii, stați în Adevăr și luptați pentru Adevăr. Cerul deja fulgeră!

VOCEA LUI DUMNEZEU VA cutremura multe inimi împietrite, ele se vor trezi în Cel care le-a creat și se vor pleca în fața Celui care ESTE.

Iubiți pe Dumnezeul vostru, oamenilor, nu schimbați calea pe care v-a arătat-o El, ca să nu cădeți în mâinile Satanei. Șerpii veninoși încearcă să muște călcâiul copiilor Mei, dar Îngerii Mei îi protejează.

Stați la comanda Mea, oamenilor, nu vă temeți să luptați pentru Mine, căci EU SUNT SALVAREA. Faliile tectonice vor intra în curând în ERUPȚIE, iar dezastrul va fi mare.

Fiți vigilenți, copiii Mei, fiți pregătiți să PLECAȚI din locurile neprotejate.

ITALIA este la pătimirea ei, TEROAREA va intra în INIMILE oamenilor ÎNDEPĂRTAȚI DE DUMNEZEU.

Iubiți copii, o, toți cei care Mă așteptați cu INIMA CURATĂ, să știți că în curând vă voi lua în Mine, și în Mine vă veți bucura de tot ceea ce Îmi aparține.

Veți fi luați pe Sus și puși într-un Loc de o frumusețe de nedescris și veți fi botezați în SFÂNTUL DUH și în FOC și veți fi moștenitorii unei vieți noi.

Săturați-vă la Sfântul Meu Altar, cu Euharistia Mea, ca să rămâneți în Mine.

Deschideți-Mi inimile voastre, ca să pot veni și să Mă împărtășesc în voi. Eu sunt toată Iubirea, Eu sunt Mirele pe care îl așteptați pentru a renaște la o VIAȚĂ NOUĂ și ETERNĂ.

Eu sunt Cel care vă va da, în mila Sa infinită, să faceți parte din Noua Sa Împărăție pe Pământ, unde copiii lui Dumnezeu vor trăi în beatitudinile Iubirii Sale și se vor bucura de Frumusețea Sa infinită și vor locui cu Cel care i-a creat.

Toate ale voastre să fie locuite de El, Singurul vostru Bine, Creatorul și Dumnezeul Iubirii. URAGANUL ESTE APROAPE, EXPLOZIA NUCLEARĂ va alarma Pământul, mare va fi MĂCELUL pe care îl va suferi această omenire.

Vă spun aceste lucruri nu pentru a vă speria, copiii Mei, ci pentru a vă pune în situația de a ȘTI ce se va întâmpla, iar pentru cei care nu s-au întors la Tatăl, va fi plânsul și scrâșnirea dinților.

Ascultați strigătul Meu de SALVARE și grăbiți-vă la duhovnic pentru a vă face curați în fața lui Dumnezeu.

Trăiți cu Dumnezeu! Îndepărtați-vă de lume!

Pregătiți-vă, copiii Mei! Hrăniți-vă cu Sfânta Euharistie în fiecare zi, căci ceasul al nouălea este pe cale să sosească!

https://www.facebook.com/groups/713900592153877/posts/1983669705176953/

Un comentariu: