vineri, 11 noiembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX DUMINICĂ, 30 OCTOMBRIE 2022 - Teritoriile inamicului

"În curând va începe o renaștere la nivel mondial pe care Domnul o numește Renașterea recoltei Sale finale. Biserica pe care o frecventez a primit o profeție cu mulți ani în urmă, o mare revigorare o va lovi. Au apărut și alte profeții. Domnul a spus că va fi o trezire de tip Azusa Street, ceea ce înseamnă multe minuni. Cred că acest cuvânt are legătură cu Renașterea din timpul Recoltei Finale pe care Domnul este pe cale s-o înceapă peste tot în lume. Va fi plină de minuni, cum nu s-a mai văzut niciodată, pentru a-i ajuta pe necredincioși să creadă și să-și ofere inimile lui Isus. Trebuie să vă pregătiți ca să ajutați la această trezire - prin întărirea credinței voastre, a cunoștințelor voastre despre Cuvântul lui Dumnezeu și despre Războiul Spiritual și prin eliminarea a oricărui păcat cunoscut din viața voastră.

Acest cuvânt se referă la Renașterea Recoltei Finale din întreaga lume.

Va trebui să luptați pentru fiecare victorie. Atacurile Satanei vor fi necruțătoare. El vă va ataca pe voi, biserica, locuința, vehiculele voastre și oamenii cărora le slujiți.

Trebuie să luptați bine și trebuie să luptați împreună.

Aceia dintre voi care au păcate în viața lor vor cădea în aceste atacuri. Nu vă pot proteja în ceea ce acceptați și permiteți în viața voastră.

Recompensele sunt mari pentru cei care sunt dispuși să sacrifice plăcerile trupești și păcatul, dar numărul celor care vor face acest lucru este mic și puțini vor duce bătăliile la care sunteți chemați. (Așadar, Domnul spune că puțini dintre voi sunt cu adevărat dispuși să se sacrifice, să renunțe la păcatele lor și să lupte în bătăliile necesare)

Puțini sunt cei care nu umblă în mândrie, iar Satana știe cine sunt cei mândri și cum să-i facă să cadă. (Deci Satana știe dacă sunteți mândri și cum să vă facă să cădeți din cauza mândriei voastre)

Pocăiți-vă și îndepărtați-vă de păcat sau suferiți consecințele."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=428516886111343&set=a.403808015248897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu