vineri, 18 noiembrie 2022

Suflete aruncate în flăcările Purgatoriului (30.09.2022), Valentina Papagna

În timpul nopții, ca de obicei, am suferit  dureri mari la picioare din cauza sufletelor binecuvântate. Apoi îngerul a venit și m-a dus în Purgatoriu, într-un loc anume unde erau mai ales bărbați. Ne-am trezit în ceea ce părea a fi o casă, foarte dărăpănată și în ruină. Înăuntru se afla o masă care semăna mai degrabă cu o bancă lungă, deasupra căreia se afla un recipient larg cu cuburi de gheață în el, ca și cum ar fi fost pus într-un pahar.

Surprins să văd gheața, i-am spus îngerului: "Nu am mai văzut niciodată cuburi de gheață ca acestea în Purgatoriu".

Îngerul a răspus: "Știi că acest loc este un loc de suferință foarte intensă? Căldura toridă este atât de intensă încât sufletele nu o pot suporta. Te-am adus aici pentru ca tu să le potolești setea".

Dintr-o dată, un cavaler a făcut un pas în față și alții au început să-l urmeze. Într-o stare de mare suferință și agitație, cavalerul a spus: "Doamnă, dați-mi ceva să mă răcoresc, nu mai suport, nu mai suport!".

Dintr-o dată mi-a apărut în mână un recipient de sticlă sigilat. Era plin de apă tulbure. Am încercat să îl deschid, dar nu am reușit imediat.

I-am spus: "Nu pot să vă dau apa asta murdară. O să vă dau niște apă curată.

Suferința lui era atât de severă încât îi tremura tot corpul. Apoi a dispărut pur și simplu. L-am întrebat pe înger: "Unde s-a dus?".

Îngerul a răspuns: "Nu mai putea să aștepte. Nu are răbdare pentru imensa lui suferință."

Apoi, multe alte suflete au început să se apropie de mine, atât bărbați cât și femei. Cu mâinile întinse ca niște cerșetori, au spus: "Dă-ne ceva să ne răcorim".

Veneau dintr-un cuptor. Cavalerul care a fugit pentru că nu a mai putut suporta a vrut ajutor imediat.

Așa că am luat cuburile de gheață și le-am pus în mâinile lor, pentru că toți îmi cereau ajutorul. Când am început să fac acest lucru, am observat că cuburile de gheață nu se topeau în mâinile lor.

Cuburile de gheață reprezintă ofrandele noastre care le vor alina suferința din cauza păcatelor lor. Îi oferim Domnului nostru sufletele binecuvântate pentru ca El să le potolească setea. Facem acest lucru oferind Sfinte Liturghii pentru ei. Putem chiar să le așezăm la picioarele Sfântului Altar în timpul Sfintei Liturghii, ceea ce le va ușura suferința, iar Domnul le va potoli setea din mila Sa. Pentru ca Domnul nostru să facă acest lucru, trebuie să-i oferim sufletele binecuvântate pentru ca El să le dăruiască mila Sa; altfel, El nu le poate ajuta, iar ele nu se pot ajuta pe ele însele.

Odată ce i le oferiți Domnului, trebuie să aveți încredere în El că vor fi scutiți de suferința lor oribilă și să continuați să vă rugați pentru ei.

Simțindu-mă atât de tristă pentru aceste suflete, am spus: "Doamne, ai milă de aceste suflete".

Mă gândeam la cât de întâmplător trăim aici pe pământ. Nu ne gândim la ceea ce ne așteaptă dacă nu trăim conform poruncilor lui Dumnezeu.

Dacă ne pocăim, Dumnezeu este milostiv.

Aceste suflete au venit dintr-o altă clădire și acolo stau în suferință, se purifică. Pentru ei, aceasta nu înseamnă că merg imediat în Rai, ci că sunt ridicați de acolo într-o altă parte a Purgatoriului. Deci ei sunt încă în Purgatoriu și au nevoie de mai multe rugăciuni și jertfe pentru că L-au jignit pe Domnul nostru atât de mult în timpul vieții lor.

Suferința lor este foarte oribilă și intensă. Am fost dusă acolo pentru a ajuta aceste suflete, așa că i le-am oferit Domnului nostru.

Domnul Isus a spus: "Ei nu mai sunt. Astăzi ei sunt ridicați din acest loc, dar rămân încă în Purgatoriu. Suferința lor nu mai este atât de intensă acum.

Îți mulțumim, Doamne Isuse, pentru că ai fost milostiv cu aceste sărmane suflete.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=619094886571235&set=gm.2269560043200535&idorvanity=341523382670887

Un comentariu: