marți, 15 noiembrie 2022

ITALIA VA FI DEVASTATĂ DE PRĂDĂTORI! - Carbonia, 09.11.2022

 Acestea sunt orele cele mai așteptate de poporul Meu credincios.

Iubiți copii, ESTE TIMPUL MARII CONVERTIRI, NU AȘTEPTAȚI ca dezastrul să vă lovească! RUGAȚI-VĂ, COPIII MEI, RUGAȚI-VĂ! CONSACRAȚI-VĂ INIMII IMACULATE A MARIEI!

Pământul se răzvrătește deja cu putere; vor apărea fisuri una după alta: va fi teribil pentru cei care nu s-au întors la Dumnezeu Iubire pentru a avea Ajutorul Său.

ITALIA VA FI DEVASTATĂ DE PRĂDĂTORI, DE CEI CARE VOR DEBARCA ÎN MASĂ PENTRU A DUCE LA ÎNDEPLINIRE ACTUL SATANIC BINE PLĂNUIT DE SECOLE.

ACTUL DE VANDALISM ÎN BISERICA DE PE PĂMÂNT ESTE ÎNDEPLINIT, TRĂDĂTORII ȘI-AU ÎNFIPT STEAGUL NEGRU.

SATANA SE OSPĂTEAZĂ PE ALTARE, I SE OFERĂ ȘI SACRIFICII UMANE.

Ochii Mei nu mai pot asista la acest masacru: Inima Mea este frântă, Sângele Meu udă deja tot Pământul!

ROMA ÎȘI VA VEDEA DISTRUGEREA.

SE VA ÎNTÂMPLA FOARTE CURÂND, ATÂT DE CURÂND ÎNCÂT MULȚI NU VOR AVEA TIMP SĂ REFLECTEZE!

UN TRĂSNET VA COBORÎ DIN CER ȘI VA LOVI VATICANUL: FUNDAȚIILE SALE VOR CEDA, IAR TRĂDĂTORII VOR FI ÎNGROPAȚI ÎN DĂRÂMĂTURI.

Sunetul shofarului se va auzi pe tot Pământul, impostorii nu vor avea nicio șansă (notă).

Preasfânta Maria își adună armata pământească, MICA RĂMĂȘIȚĂ, ca s-o pregătească cu darurile Duhului Sfânt și care o va urma în provocarea finală.

Sfântul Arhanghel Mihail este alături de ea, împreună cu Sfântul Petru și, împreună cu Papa Benedict al XVI-lea, vor anunța Crucea în ceruri! ... ȘI IATĂ-L CĂ VINE!

Binecuvântat va fi poporul lui Dumnezeu! I se vor deschide porțile noului timp, ale noii istorii, în fidelitate absolută Îl va urma pe Dumnezeu Creatorul și va merge alăturide El!

... CERURI NOI ȘI PĂMÂNT NOU!

*1) Shofar (corn). Expresie ebraică, echivalentă cu "zi de ispășire", prin care se indică sărbătoarea de Kippūr și ritul în sine. Este cea mai sfântă și mai solemnă zi evreiască a anului. Pe parcursul a 24 de ore în care se respectă postul complet, se face penitență pentru greșelile comise și se caută împăcarea. Se numește "Yom Kippur", "Ziua Ispășirii".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8220792964629434&set=a.242597375782406

Un comentariu: