miercuri, 2 martie 2022

ADEVĂRATA DRAMĂ ESTE FAMILIA, EA NU MAI REPREZINTĂ FAMILIA ADEVĂRATĂ - Avola, joi, 6 aprilie 2006

Giuseppe Auricchia: "Eram în biserică pentru a asculta Sfânta Liturghie, era ora 8:15, în timpul consacrării am simțit o emoție enormă, a fost mama mea care a spus:

"Fiule, ascultă-mă. Lumea trebuie să cunoască cruzimea regimurilor comuniste, în ciuda intervențiilor politicienilor.

ADEVĂRATA DRAMĂ ESTE FAMILIA, EA NU MAI REPREZINTĂ ADEVĂRATA FAMILIE, DIVIZATĂ DE AROGANȚĂ, CĂLCATĂ ÎN PICIOARE DE SENTIMENTE, DE IDEALURILE OMULUI.

O, CONDUCĂTORI AI ITALIEI, AR TREBUI SĂ ȘTIȚI CĂ, PRIN AROGANȚĂ ȘI CALOMNIE, RUSIA VA INVADA ÎN CURÂND EUROPA ȘI VA ADUCE RUINA PATRIEI NOASTRE. RUSIA, CU ARMELE SALE SECRETE, VA PROVOCA AMERICA ȘI VA COPLEȘI EUROPA ȘI CHIAR PE CONDUCĂTORII VATICANULUI, IAR TURMA SE VA ÎMPRĂȘTIA DIN CAUZA LUPILOR RĂPITORI CARE AU INTRAT ÎN TURMĂ SUB ÎNFĂȚIȘAREA DE MIEI. Niciodată nu a existat o asemenea nevoie de rugăciune în lume ca în aceste ore tragice care vă așteaptă și, din acest motiv, vă invit întotdeauna să vă rugați.

O, fiule, scrie, nu te teme, totul trebuie să se împlinească, se apropie zile întunecate și înfricoșătoare, conducătorii popoarelor au devenit demoni întrupați, pentru că în timp ce vorbesc de pace, de bunăstare, ei pregătesc cu Rusia cele mai mortale arme pentru a distruge popoare și națiuni, lumea va cădea în tristețe.

Dictatorii, adevărați monștri ai iadului, vor dărâma biserici, vor distruge cele mai sacre lucruri. Avertizaţi omenirea.... Nu avem cum să vă spunem că vrem să salvăm omenirea, pedeapsa răului de astăzi va fi executată direct de Dumnezeu în ceasul dreptății Sale. Cei răi vor pieri în rigorile extraordinare ale justiției divine; dacă oamenii nu încetează să-L mai jignească pe Fiul Meu, justiția Tatălui va trimite pe pământ biciul cuvenit, va fi cea mai mare pedeapsă care a fost înregistrată vreodată în istoria omenirii.

Atunci când pe cer apare un semn extraordinar, oamenii să știe că în curând va veni pedeapsa lumii, un foc nemaiîntâlnit până acum, focul purificator va cădea din cer ca niște fulgi de zăpadă peste toate popoarele, flageluri imense vor devasta lumea, căci oamenii au pierdut calea lui Dumnezeu și sunt dominați de spiritul lui Satana. Ei nu vor recunoaște în aceste flageluri chemările Milostivirii Divine și un flagel de foc se va coborî din cer peste tot pământul, cerul se va uni cu pământul și toate ființele vor cădea pradă disperării, ceea ce vor fi pentru cei răi cele mai tragice ore, vor încerca să se refugieze în peșteri și vor cere munților să-i acopere, dar în zadar la acest strigăt.

Fericiți cei care în acele momente se vor putea numi adevărați devotați ai Mariei, devotați ai Mei, triumful Inimii Mele Imaculate nu va întârzia să apară, iar lumina va risipi întunericul și lumea va avea în sfârșit liniște în Pace.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7016610578381018&set=a.242597375782406

Un comentariu: