joi, 24 martie 2022

Fratele Bugnolo: Ești pe cale să fii consacrat Satanei?

 
Nimeni nu ar trebui să participe la un act religios al unui idolatru public (satanist), deoarece consimțând la un astfel de act de consacrare, cineva poate de fapt consimți să fie consacrat lui Satana sau unui Diavol.

Prin urmare, toți cei care pun presiune să participe și consimt la actul de consacrare a lui Bergoglio, mai bine să se trezească repede!

Aceasta nu este o exagerare alarmistă, deoarece:

1 Bergoglio a adorat în mod public pe demonul Pachamama DE DOUĂ ORI

2 Bergoglio a profanat public de DOUĂ ori locuri religioase pentru astfel de închinare (Grădina Sf. Petru unde a fost îngropat praful/ rămășițele pământești ale Sf. Petru și ale co-martirilor săi și Bazilica Sf. Petru)

3 Bergoglio este un francmason cunoscut, ei toți fiind copii ai Satanei.

4 Bergoglio este un cunoscut purtător al artei masonice și satanice.

Prin urmare, dacă dvs sunteți de acord să participați la actul de consacrare a omenirii al lui Bergoglio din 25 martie, ce îl va împiedica în timpul actului lui să facă o intenție în minte de a consacra omenirea Satanei, sau chiar să o spună în voce joasă în timpul actului?

Un astfel de act ar fi un act de profanare globală și ar fi perfect în concordanță cu motivațiile și scopurile religioase ale fiecărui satanist.

Este aceasta adevărata capcană care explică de ce a anunțat mai întâi consacrarea Rusiei, dar apoi a extins-o la întreaga omenire?

Chiar ai vreo bază rațională să ai încredere în acest om pentru un act religios după opt ani de erezie și apostazie?

Dacă nu, așa cum nu ați intra în mașina cuiva care a avut în mod deliberat un accident și nu a regretat niciodată că a ucis pe alții sau pe pasagerii acestora, nici nu ar trebui să participați în niciun fel, nici chiar prin consimțământ pasiv, la acest act.

Nici nu pot vedea cum participarea morală la acest act nu este un act de comuniune cu acest antipapă și eretic public. Acest act este o comunicare formală în sacris (într-un mod sacru; n.trad.), care nu este permisă niciodată decât dacă ritualul este catolic și se știe public că persoana se află într-o stare de grație, nu este schismatic sau are reputația publică de a fi un păcătos nepocăit.

Acesta din urmă este cu siguranță adevărat: nu este pocăit. Primul este foarte probabil. Prin urmare, prudența cere să concluzionăm că participarea la acest act este din punct de vedere moral o abatere serioasă de la bine.

De aceea, toți trebuie să refuze în mod explicit să participe și să consimtă la această consacrare din 25 martie, atâta timp cât aceasta este în comuniune cu acest păcătos public, întrucât se pun, altfel, în pericol grav, cel mai mare pericol.

https://ejercitoremanente.com/2022/03/23/hno-bugnolo-estas-a-punto-de-ser-consagrado-a-satanas/?fbclid=IwAR3qgkM4B-xJwwXW_cwMRyyY-n7j0KigoazMQcBt0xEBPokaPB1aZ38d12A

2 comentarii: