duminică, 20 martie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX MIERCURI, 16 MARTIE 2022 - O mare cădere

"Copiii mei din America, voi trăiți într-o țară a răutății care va fi în curând distrusă. Îi chem pe vrăjmașii unei țări străine pentru a distruge America.

Te-am chemat să te convertești, dar tu ai refuzat, America. Te-am chemat cu dragostea Mea, dar tu ai refuzat. Te-am chemat să umbli pe căile Mele, dar tu le-ai preferat pe ale tale și pe cele ale dușmanului Meu.

Ești plină de propria ta dreptate, nu de a Mea, și ai ales căile tale în locul oricăreia dintre căile Mele, iar Eu te predau acum acestor căi. Acum vei culege consecințele păcatelor tale, America - păcatele uciderii celor nevinovați, păcatul mândriei, păcatul de a Mă refuza. Vei suferi o mare cădere, pentru a nu te mai ridica niciodată, iar dușmanii tăi vor râde în timp ce vei fi distrusă.

Îi chem pe dușmanii tăi acum și în curând distrugerea ta va fi completă, dar Eu îmi voi proteja proprii Mei copii, chiar și în mijlocul unei distrugeri teribile. Așa cum I-am protejat pe cei trei bărbați evrei în timpul slujitorului Meu Daniel, îi voi proteja pe copiii Mei. Îi voi aduce acasă la Mine, unde îi așteaptă numeroasele lor recompense.

America, cândva ai fost o țară atât de binecuvântată, și te-aș fi binecuvântat și mai mult dacă nu te-ai fi îndepărtat de Mine și nu ai fi devenit a dușmanului Meu."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2214493825358541/

Un comentariu: