luni, 7 martie 2022

"INSTRUCȚIUNI PENTRU RĂZBOINICII RUGĂCIUNII PENTRU ACESTE VREMURI DE SFÂRȘIT"

 2 martie 2022 - Miercurea Cenușii - Campusul St Rosalie's, Hampton Bays, New York, Doamna noastră a Luminii 

"Misiunea mea pentru voi astăzi este de a-i convinge pe copiii mei de necesitatea ca voi, puternici războinici ai rugăciunii, să vă rugați pentru consacrarea Chinei și a Rusiei Inimii Mele Neprihănite și Sfintei Inimi Îndurătoare a lui Isus.

Depinde acum de voi, copiii lui Dumnezeu, care sunteți și copiii Fiului meu, Răscumpărătorul vostru Iisus Hristos, să fie pus capăt războiului mondial și să fie inaugurată o perioadă de pace, așa cum v-a promis Fiul meu - un Cer nou și un Pământ nou - când Fiul meu va face din nou toate lucrurile noi.

Mă adresez direct fiecăruia dintre voi ca să recunoașteţi puterea rugăciunilor voastre de a aduce pacea în lume în aceste vremuri de pe urmă, pentru că prin copiii Bisericii Fiului meu, lumea va fi reînnoită din nou de jos în sus, de la cei mai mici dintre copiii mei, și nu de sus în jos, de la prelați și politicieni, despre care vă dați seama acum că v-au dezamăgit din nou și din nou.

Motivul dezamăgirii voastre față de liderii lumii, atât religioși, cât și seculari, este că mulți dintre ei au căzut într-un somn malefic, în care dușmanul de moarte al copiilor lui Dumnezeu, care este, de asemenea, dușmanul Tatălui din Ceruri, al Fiului Său și al Mamei voastre Cerești, a preluat controlul minții acestor lideri mondiali, în timp ce el, cel rău, a preluat, de asemenea, puterea și controlul asupra multora dintre voi, în mod viclean și secret.

Cel rău lucrează în atât de multe moduri viclene, încât nici măcar adepţii săi de aici de pe Pământ nu sunt conștienți de cât de viclean i-a manipulat; de cât de intoxicaţi sunt de beția puterii și a controlului asupra copiilor lui Dumnezeu, o putere și un control de care scapă constant şi continuu, pentru că nu a fost niciodată intenția Tatălui Ceresc să permită ca copiii Săi să fie dominați de forțele răului.

Așadar, aici, pe Pământ, ceea ce s-a întâmplat este că slujitorii celui rău - oamenii noii ordini mondiale, elitele și cei de teapa lor - sunt divizați și confuzi în ceea ce privește modul în care vor continua să își ducă la îndeplinire planul de a-i cuceri pe copiii lui Dumnezeu - un plan care le este necesar pentru a duce la îndeplinire planul demonic al celui rău de a impune omenirii o manta draconică de putere și control, menită să separe și să divizeze omenirea de puterea și influența Tatălui din Ceruri.

Slujitorii lui Satan își exercită acum puterile de inspirație demonică cu intenția de a crea noua lor ordine mondială, dar puterea și influența lor asupra voastră în această lume seculară vine din lumea întunecată a lui Satan și a îngerilor săi căzuți, în măsura în care puterile de aici, de pe Pământ, par să-și pună în aplicare planurile prin haos și confuzie, deoarece slujitorii lui Satan sunt divizați între ei, dar această divizare este, de asemenea, planul secret al celui rău (pe care îl pune în aplicare) chiar și împotriva adepţilor săi pământești.

În cele din urmă, planul Celui Rău este de a-i distruge pe toți copiii lui Dumnezeu, în primul rând, determinându-i pe mulți dintre voi să renunțe la credința în Tatăl vostru și în Fiul Său, Răscumpărătorul vostru, și în al doilea rând, făcându-vă să vă supuneți planurilor slujitorilor lui Satana, făcându-vă sclavi pentru a uita misiunea voastră în viață, care este de a-L ajuta pe Fiul Meu, Răscumpărătorul vostru, să facă toate lucrurile noi.

Deși vălul dintre lumea voastră și Tărâmurile Cerești a fost ridicat, vă aflați acum într-o perioadă a Timpurilor de Sfârșit, când ceața războiului coboară asupra Pământului vostru, iar legiunile satanice ale iadului sunt dezlănțuite pe câmpurile voastre de luptă, atât în lumea seculară, cât și în cea spirituală.

Pentru mulți dintre voi, capacitatea voastră de a influența lupta seculară este limitată, dar abilitățile date de Dumnezeu de a influența cursul evenimentelor din lumea spirituală sunt din ce în ce mai mari, pentru că, în cele din urmă, lumea seculară se va schimba în bine prin puterea Duhului Sfânt, pe măsură ce aceasta este implementată din ce în ce mai mult și mai deplin în evenimentele umane.

Prin urmare, încă o dată, trebuie să vă implor să vă RUGAŢI, RUGAŢI, RUGAŢI, pentru a influența mai puternic evenimentele actuale din lumea voastră, pentru binele omenirii.

Vă cer în mod special să vă rugați continuu și neîncetat Rozariul Mamei voastre cereşti, care cere acum luptătorilor puternici ai rugăciunii să se roage pentru consacrarea celor două țări asupra cărora Satana a exercitat acum o influență atât de mare - China și Rusia - pentru că ambele țări sunt acum în cârdășie cu elitele noii ordini mondiale.

Deși ceața războiului face ca, în mod sigur, să fiți confuzi de loialitatea acestor entități din umbră - China și Rusia - care se uită amândouă la elitiștii noii ordini mondiale, ele doar par a fi în contradicție una cu cealaltă. Motivul confuziei din această ceață a războiului este că satana se joacă cu slujitorii săi în moduri pe care ei nu le înțeleg încă. Pentru că, în cele din urmă, Satana se va întoarce împotriva slujitorilor săi, iar slujitorii săi unii împotriva altora, atunci când planurile sale demonice vor eșua.

Pentru că nu a fost niciodată intenția Tatălui din Ceruri ca cel rău - în cele din urmă - să exercite o putere și un control total asupra copiilor lui Dumnezeu.

Căci planul Tatălui din ceruri este ca lumea să fie schimbată în bine prin puterea rugăciunilor copiilor lui Dumnezeu. Așa cum v-am profețit în trecut, puterea rugăciunii este cea mai mare armă pe care Dumnezeu a dat-o omenirii pentru a schimba lucrurile în bine.

Prin rugăciunile voastre, veți putea schimba cursul evenimentelor de aici de pe Pământ și Îl veți ajuta pe Tatăl nostru din Ceruri, pe Fiul Său, Răscumpărătorul vostru și pe Mama voastră cerească să transforme lumea într-un loc mai bun - un Cer Nou și un Pământ Nou.

Așadar, continuați (după ce citiți) acest Mesaj ceresc cu un angajament reînnoit de a vă ruga cu putere pentru pace în lumea voastră. Voi personal puteți și veți face o diferență, dacă veți continua să îl sprijiniți pe Tatăl vostru din ceruri prin rugăciunile și cererile voastre.

Așa este, pentru că așa a vrut Tatăl din ceruri!

Așa să fie! Mulțumesc lui Dumnezeu!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7051813868194022&set=a.242597375782406 

2 comentarii: