sâmbătă, 26 martie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX MARȚI, 22 MARTIE 2022 - Nu capitulați

"Copiii Mei din America, guvernul vostru conspiră împotriva voastră, după cum știți. Ei caută să creeze o furtună perfectă de crize și dezastre atât de incredibile încât să vă constrângă să capitulați în fața controlului lor, în frica voastră.

Nu vă temeți de ei. Nu vă temeți de ceea ce va urma. Chiar și în timpul furtunii, Eu sunt acolo cu voi și vă voi ajuta cât timp stați lângă Mine, și voi fi foarte milostiv cu voi.

Cei dragi din jurul vostru vor protesta atunci când nu veți capitula. Trebuie să le rezistați dacă vreți să faceți din casa voastră Rai. Acest lucru nu va fi ușor, deoarece ei intenționează să vă ia totul. La fiecare nivel al controlului lor căruia vă veți împotrivi, ei vă vor lua mai mult până când, în cele din urmă, nu veți deține nimic și nu veți avea nimic. Dar încă Mă aveți pe Mine și încă aveți mântuirea și vă voi aduce repede acasă. Mari și puternice vor fi recompensele copiilor Mei care vor rezista prin această furtună, căci nu va fi una ușoară.

O altă molimă va sosi în curând. Această plagă pregătește terenul pentru următorul sezon care va aduce mari dificultăți pentru poporul Meu. Din acest motiv, aduc tot mai mulți dintre voi acasă la Mine acum, ca să nu trebuiască să îndurați aceasta.

Cei răi de la putere, care proiectează furtuna perfectă, nu știu că Eu, Dumnezeu Atotputernic, am proiectat o furtună perfectă a Mea pentru a-mi îndeplini scopurile.

Pregătiți-vă inimile să reziste".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2218972761577314/

Un comentariu: